reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Co to za odjechane dawkowanie ovitrelle?
Czy ona oszalała?

Edit: w sumie to chuja się znam na takich eksperymentach więc może nie oszalała, ale pierwszy raz w życiu coś takiego widzę [emoji33]
No Wlasnie moja psiapsi która też przechodziła tę drogę i jest juz po szczęśliwym zakończeniu mowiła mi że to jest jakis dziwny pomysł. Poza ovi brała te dwa inne leki, ale ovi tylko jak jajeczko rosło.
I hu wie co robić mam. Może se to ovi zostawie i strzelę szpryce jak pójdę na monit w kwietniu bo pewnie nic w tym mcu nie wyjdzie ?
Ale znowu jak nie wezme i sobie zaszkodze 😵

reklama
No Wlasnie moja psiapsi która też przechodziła tę drogę i jest juz po szczęśliwym zakończeniu mowiła mi że to jest jakis dziwny pomysł. Poza ovi brała te dwa inne leki, ale ovi tylko jak jajeczko rosło.
I hu wie co robić mam. Może se to ovi zostawie i strzelę szpryce jak pójdę na monit w kwietniu bo pewnie nic w tym mcu nie wyjdzie ?
Ale znowu jak nie wezme i sobie zaszkodze 😵
Narazie jej leczenie idzie w dobrym kierunku. Insulina się unormowała, PRG z 200pg na 290pg. Ale w głowie mam mętlik.

Używam, nie pokrywa [emoji23]
Znaczy pokrywa jak wpisuje temperature. Ale po testach owu wychodzą głupoty bo zawsze z automatu ustawia owu na dzień po wprowadzeniu pozytywnego testu i już olewa nawet temperature.
a która apke polecasz? OvuFriend?

Jesu, właśnie z bananem na twarzy was czytam, uśmiałam się i stęskniłam za tym zacnym gronem 🥰

reklama
Do góry