reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

A ja rozumiem obie strony, bo jestem jakby po środku 😝 Nie wiem czy potrafiłabym czuć się spełniona nie mając dziecka, a mam już dwoje więc łatwiej jest mi przyjąć, że tego trzeciego może nie być... Poza tym mój syn w tym roku skończy 16 lat, kto wie czy zamiast zostać matką trójki dzieci za kilka lat mogę być babcią 😂 Niczego człowiek nie przewidzi 😂 Poza tym mamy plan B, bo jeśli nie będzie brzdąca, to będą liczne podróże 😉

reklama
O matko, kochana, tyle przeszłaś :( przykro mi, że musiało Cię to spotkać... Nawet sobie nie wyobrażam, jak musiałaś się czuć...
Powiedz mi, czy od sierpnia podjeliście jakieś starania o dziecko? Jak Twoja sytuacja dalej się potoczyła?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aktualnie kolejny wydłużający się coraz bardziej cykl. 32dc czekam właśnie na okres.
Badanie hist pat. Nie wykazało nic. Oboje zdrowi i tak od września dzialamy i czekamy.
Różne w głowie były myśli.. idziemy do przodu. Może nam nie dane.. kto to wie.
Ostrożnie do tego podchodzę i jeszcze nie wkręcam się w badania monitoring. Lek na krew zmieniłam we wrześniu tak jak miało być. No i nie dzieje się nic.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Taka historia musi skończyć się happy endem. Przytulam wirtualnie 😘

Hejo dziewczyny, u mnie 7 dzień cyklu, jakieś resztki okresu, który pewnie dzisiaj się skończy. W sobotę monitoring, czy Aromek zadziałał i czy wyhodowałam jajeczko, także narazie nic nie wiem i emocje jak na grzybach.
Dawajcie info jak tam u Was!
Który dzień cyklu, jakie wspomagacze, kiedy testy, jak się czujecie i w ogóle wszystko😀
Może choć trochę Was poprzezywam, bo ja narazie czekam 😜
No ja 2 tyg po zabiegu i po dzisiejszej kontroli u lekarza. Endo niestety cienkie, w zatoce brak płynu, a po pęcherzyku w zeszły pon brak śladu, więc albo była dużo szybciej, albo się wchłonął i nie wiem kiedy przyjdzie pierwsza @ 🤷‍♀️ Mówił ofc żeby wstrzymać się ze staraniami, ale ja czekam do pierwszej i lecimy z tematem, więc znów niebawem oficjalnie dołączę :) Jeśli się uda to chce mi dać encorton w małej dawce i clexan w zwiększonej, ale ja i tak w międzyczasie się przebadam. Może on z tych co twierdzi że szkoda hajsu na badania, skoro i tak mnie obstawi lekami, nie wiem... I zasugerował hematologa, trochę na moje zapytanie bo ostatnio mi wyszły płytki ponad normę o zmniejszonej objętości, nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ 🤷‍♀️
Ja dziś pracuję z domu w salonie i w tle sobie robię maraton Harrego Pottera :D KOCHOM :D
Kooooocham! Na szczęście mój mż też i możemy często ponawiać oglądanie :D

Wyłapałam pik 💪 zobaczymy co będzie dalej 🤞a pomyśleć, że jeszcze niedawno nie wiedzialam co to "pik" 🙈😂🤗

Załączniki

• 20220317_155155.jpg
    20220317_155155.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 66
No ja 2 tyg po zabiegu i po dzisiejszej kontroli u lekarza. Endo niestety cienkie, w zatoce brak płynu, a po pęcherzyku w zeszły pon brak śladu, więc albo była dużo szybciej, albo się wchłonął i nie wiem kiedy przyjdzie pierwsza @ 🤷‍♀️ Mówił ofc żeby wstrzymać się ze staraniami, ale ja czekam do pierwszej i lecimy z tematem, więc znów niebawem oficjalnie dołączę :) Jeśli się uda to chce mi dać encorton w małej dawce i clexan w zwiększonej, ale ja i tak w międzyczasie się przebadam. Może on z tych co twierdzi że szkoda hajsu na badania, skoro i tak mnie obstawi lekami, nie wiem... I zasugerował hematologa, trochę na moje zapytanie bo ostatnio mi wyszły płytki ponad normę o zmniejszonej objętości, nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ 🤷‍♀️

Kooooocham! Na szczęście mój mż też i możemy często ponawiać oglądanie :D
Z tym płynem w zatoce to śmiać mi się chce, zawsze myślałam, że na chooj mie ten płyn, jeszcze gdzieś przeczytałam, że jak jest to może świadczyć o chorobie 😂

reklama
Wyłapałam pik 💪 zobaczymy co będzie dalej 🤞a pomyśleć, że jeszcze niedawno nie wiedzialam co to "pik" 🙈😂🤗
Też nie widziałam co to pik xD
Właśnie się zastanawiam czy nie odobrazić się na testy owulacyjne, bo zawsze mi wychodziły pozytywne, cały cykl, a owulek nie miałam. Tylko na bank źle robiłam. Raz mi wyszedł negatywny, ale to po piwie 😂

Do góry