Moonstone
Moderator
Dzisiaj i jutrodobra, to teraz pytanie czy pić piwsko dziś czy jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj i jutrodobra, to teraz pytanie czy pić piwsko dziś czy jutro
No organizm to też nie robot, ma swoje zawirowania ja np odkąd się staram to mam plamienia między owulacją a okresem, które można wziąć za implantacyjne, ale nimi nie są. Wcześniej nie wydaje mi się, zebym miała takie rzeczy. Może głowa mi płata figleNa moją chorobę nie mam prawa narzekać, bo żyje się z nią całkowicie normalnie. Czasami są gorsze dni tylko .
Czy jeśli wydłużają mi się cykle to znaczy że coś się dzieje? Zawsze miałam 28. Odkąd jestem tu z Wami są coraz dłuższe
W styczniu miałam w ogóle kosmos przed okresem miałam tyle objawów ciąży.. I okres nie chciał się rozkręcić. Różowa plamka i koniec. Kolejny dzień troszkę plamienia i koniec. Ruszyło dnia 3. Podejrzewałam, że może coś się chce tam stworzyć.. byłam u gina. Nic na to nie powiedziała. W środku czysto wszystko super.
W lutym też cykl 31, ale już bez żadnych 'atrakcji'.
Teraz 32dc... I czekam na @. Testy oczywiście robione 3 dni temu. Biel.
Dlatego byłabyś w realu moją bardzo dobrą koleżankąDzisiaj i jutro
W środku tygodnia?! Boga w sercu nie mata. Napij się za nasze zdrowieO natchnęłyscie mnie, urżne się dziś ze starym [emoji7]
o! I to jest złota rada!Dzisiaj i jutro
Jak w środku, czwartek to mały piątek, także już weekend ale chyba rozmawiałyśmy kiedyś o tymW środku tygodnia?! Boga w sercu nie mata. Napij się za nasze zdrowie
W środku tygodnia?! Boga w sercu nie mata. Napij się za nasze zdrowie [emoji482]
U wielu staraczek jak zaczynają się świadomie starać to cykl płata trochę figle, tak nie nieduże odchylenia to nic takiegoNa moją chorobę nie mam prawa narzekać, bo żyje się z nią całkowicie normalnie. Czasami są gorsze dni tylko .
Czy jeśli wydłużają mi się cykle to znaczy że coś się dzieje? Zawsze miałam 28. Odkąd jestem tu z Wami są coraz dłuższe
W styczniu miałam w ogóle kosmos przed okresem miałam tyle objawów ciąży.. I okres nie chciał się rozkręcić. Różowa plamka i koniec. Kolejny dzień troszkę plamienia i koniec. Ruszyło dnia 3. Podejrzewałam, że może coś się chce tam stworzyć.. byłam u gina. Nic na to nie powiedziała. W środku czysto wszystko super.
W lutym też cykl 31, ale już bez żadnych 'atrakcji'.
Teraz 32dc... I czekam na @. Testy oczywiście robione 3 dni temu. Biel.
Też tak uważam, świetny pomysł Mnie zwykle długo nie trzeba namawiaćo! I to jest złota rada!
o na taką odpowiedź czekałam człowiek chce i organizm szaleje.U wielu staraczek jak zaczynają się świadomie starać to cykl płata trochę figle, tak nie nieduże odchylenia to nic takiego
Też tak uważam, świetny pomysł Mnie zwykle długo nie trzeba namawiać
Nie no ja tez rozumiem wszystkie, każda z nas ma innne granice wytrzymałości i chęci, każda z nas ma święte prawo odpuszczać i wracać do starań tyle ile będzie jej się podobało za każdą mocno trzymam kciuki i życzę tylko szczęścia, bez określania czym ono będzie.A ja rozumiem obie strony, bo jestem jakby po środku Nie wiem czy potrafiłabym czuć się spełniona nie mając dziecka, a mam już dwoje więc łatwiej jest mi przyjąć, że tego trzeciego może nie być... Poza tym mój syn w tym roku skończy 16 lat, kto wie czy zamiast zostać matką trójki dzieci za kilka lat mogę być babcią Niczego człowiek nie przewidzi Poza tym mamy plan B, bo jeśli nie będzie brzdąca, to będą liczne podróże