reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No ja dziś dopiero 6 dpo maks 7 więc czasu przede mną trochę. Po prostu mnie wkurzają te testy [emoji23]
Na obronę powiem że w moczu można mieć trochę wyższe stężenie bety z ovitrelle niż z krwi gdy już znika więc może to było to 🙂 czyli owulka sądząc po progu faktycznie późno po ovi przyszła tak jak czułaś... 🙂

Dzisiaj, w 12 dc na 27 :(
O kurcze, to strasznie szybko urósł 😨
Też mam takie cykle, nawet 25 dni czasem i tak się zastanawiam, w którym dniu cyklu iść na moni, bo od drugiego dnia cyklu biorę Aromka. I tak myślę, że chyba około 11 dnia pójdę. Kurcze jak już ovi dostałaś co to Ci szkodzi próbować, nic już nie tracisz 😉

Jedyne co mnie do tej pory nie zawiodło to temperatura. Chociaż w tym cyklu trochę mnie w ciula robi, ale skok jak na owu był chociaż później było marnie więc zwatpilam.
Te testy dla mnie zawsze mają widoczna drugą kreskę, az każe Staremu osikać
Na obronę powiem że w moczu można mieć trochę wyższe stężenie bety z ovitrelle niż z krwi gdy już znika więc może to było to [emoji846] czyli owulka sądząc po progu faktycznie późno po ovi przyszła tak jak czułaś... [emoji846]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jedyne co mnie do tej pory nie zawiodło to temperatura. Chociaż w tym cyklu trochę mnie w ciula robi, ale skok jak ba owu był chociaż później bull marnie więc zwatpilam.
Te testy dla mnie zawsze mają widoczna drugą kreskę, az każe Staremu osikać
Haha dobry pomysł 👍

Wygrzebałam [emoji23]
Testeo przy becie 2,8
IMG_20220312_170738.jpeg

reklama
Do góry