reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja myślę, że ta dawka jest po prostu za słaba dla mnie. Moim największym problemem jest to, że pęcherzyki pękają dopiero powyżej 26 mm i ovi miało to przyspieszyć. Nawet miałam nadzieję, że tak było bo fest czułam w piątek jak mi się wydawało owulacje, ale nic z tego. Najwcześniej była w niedzielę. No trudno w następnym cyklu trzeba pomyśleć nad innym zastrzykiem, albo zrobię sobie przerwę bo aktualnie nie mam w ogóle przestrzeni w głowie na starania
Aaaa no to faktycznie może warto spróbować z 2... Mi generalnie pękają same ale jak wielkość akuratna to dostaje bez stymulacji na wszelki wypadek

reklama
Cześć dziewczyny.
Mam już dosyć nieregularnych cyklów. Okresu dalej brak, 3 dzień spóźnienia i test z dziś znów negatywny.
Polecacie coś bez recepty na uregulowanie, czy lepiej od razu uderzać do ginekologa o coś sensownego?

Cześć dziewczyny.
Mam już dosyć nieregularnych cyklów. Okresu dalej brak, 3 dzień spóźnienia i test z dziś znów negatywny.
Polecacie coś bez recepty na uregulowanie, czy lepiej od razu uderzać do ginekologa o coś sensownego?
A jakie badania krwi już robiłaś?

Dziewczyny byłam dziś na badaniu progesteronu jestem około 7dni po owulacji za 6dni @ a wynik taki chyba za niski prawda może to przyczyna tego plamienia ?

Załączniki

• 4AAA2919-0C81-4F42-A2B8-643529002A6C.jpeg
    4AAA2919-0C81-4F42-A2B8-643529002A6C.jpeg
    82,2 KB · Wyświetleń: 102
Dziewczyny byłam dziś na badaniu progesteronu jestem około 7dni po owulacji za 6dni @ a wynik taki chyba za niski prawda może to przyczyna tego plamienia ?
Czytałam już o plamieniach z niedoboru progesteronu, więc być może. Jeśli faktycznie jest tyle dpo, to tej owulacji prawdopodobnie nie było, patrząc po wyniku. Tak się zdarza, pierwszy raz badałaś progesteron?

reklama
No niestety ten wynik świadczy o braku owulacji. Ewentualnie jesteś już tuż przed miesiączką i po prostu spadł. Innej opcji nie ma
Dziewczyny ale dziwi mnie fakt ze byłam oscatnio u ginekologa w połowie cyklu i gin twierdziła ze pęcherzyk dominujący jest ładny 🤷‍♀️ Mysle ze pójdę do lekarza niech coś poradzi

Do góry