reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

oooo kapusta kiszona - lubię 😍 Ale ja większość rzeczy lubię, bo ja bardzo lubię jeść i próbować 😂 Mi stary kwiatów nie kupuje, kupuje mi jedzenie 😂 Ale widzę, że z wiekem już moje mogę jeść co chcę i ile chcę trochę idzie w boczki 😝
A myślałam, że tylko my tacy romantyczni. Zażyczyłam sobie na dzień kobiet kubełek z kfc 😂

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Mam dwójkę dzieci i myślałam, że starania już dawno za mną.
W styczniu zaszłam w trzecia ciąże i niedawno ja straciłam…
Ta trzecia ciąża chociaż niespodziewana… sprawiła, że pragnę trzeciego dziecka jak niczego na tym świecie.

Starania pragnę zacząć od maja jak mi głowa i ciało odpocznie po stracie..

W każdym razie witam Was już teraz.
Jeśli macie jakieś podpowiedzi dotyczące starań chętnie posłucham.

Ściskam Was Serdecznie i życzę samych pozytywnych rozwiązań.

reklama
Co to oznacza pik? 🙈
Tutaj w slangu pozytywny test owulacyjny (wyłapuje najwyższą wartość hormonu luteinizującego), ale mi chodziło akurat o maksymalną wartość progesteronu :) po prostu bez sensu jest takie dwukrotne badanie progesteronu, bo jego wartość w trakcie fazy lutealnej najpierw rośnie a potem spada więc ciężko wywnioskować coś sensownego z dwóch pomiarów. Jednorazowa beta pod koniec cyklu da Ci więcej informacji. Możesz sobie progesteron oznaczyć razem z betą i wtedy wiadomo będzie czy należy go suplementować.

Do góry