reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Cześć dziewczyny. Pisałam do Was ostatnio po wizycie, ale nie jestem na bieżąco z postami i nadrabiam, zostało 100stron 😁 u mnie dzisiaj 12dc, testy owulacyjne negatywne... Może nadal nie bedzie owulacji, jak w poprzednim miesiącu, sprawdzimy to na wizycie 9.03.

A dzisiaj czeka mnie wizyta u dentysty, która bardzo długo odkładałam... I trochę się boję, ale jest to coś co cche załatwić bo wiem że stan zębów ma wpływ na cały organizm 😔😔
A wcześniej miałas owulację? Bo ja to nie mam w ogóle 🙄

reklama
A wcześniej miałas owulację? Bo ja to nie mam w ogóle 🙄
Dopiero w poprzednim cyklu byłam na monitoringu i nie było owulacji... Wcześniej robiłam testy owulacyjne i zdarzaly się pozytywne, ale ciąży jednak nie było.

Lekarz zalecil inozytol i pije Prenacaps Ovi. dzisiaj też odbieram badania które zlecił i dorzuciłam do tego AMH, jestem ciekawa co wyjdzie...

A mi sie chyba zajady robią 😭 Najpierw myślałam, że to ananas mnie poszczypał, ale dzisiaj już wiem, że kluje się tam to *****! Już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam zajady - zabijcie mnie 😣
Niedobór żelaza albo...nie żebym Cię nakręcała ale w zeszłym roku walczyłam z zajadami przed @ i po tygodniu okazało się że to cionsz🤣🤞🤞

reklama
Do góry