reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dzień dobry 5dpo... Dzisiaj muszę Wam ponarzekać, bo mam jakiś przedwczesny PMS (czuję się jakbym miała dostać jutro okresu 😂). Od dwóch dni rósł mi beznadziejny podskórny syf na brodzie, który bolał mnie przy mówieniu, wczoraj rano postanowiłam dać ujowi nauczkę i na chama go dusiłam bez opamiętania i tylko z niego woda leciała, a do tego się ***** rozprzestrzeniła! Nawet pryszcz się rozmnaża w ciągu sekundy, a mi nie idzie! 😂 A podkreślam, że ja jestem z tych co to w ciągu cyklu, mają maksymalnie 2 pojedyncze pryszcze - nie to, że się chwalę, ale moja cera jest nieskazitelna 🤣 Dzisiaj od rana jakiś wewnętrzny wkurw na wszystko i przez to wszystko zaczął mnie boleć brzuch normalnie jak na @, co wkurwiło mnie jeszcze bardziej. Do tego pokłóciłam się ze starym jak mnie do pracy odwoził (o taką pierdołę, że to się w pale nie mieści - kłóciliśmy się jaka była w piątek cena paliwa na stacji, którą mamy po drodze, bo twierdziliśmy inaczej). Oczywiście u Nas takie kłótnie są zapominane w przeciągu godziny, ale normalnie drażni mnie dziś wszystko! WTF? 🤨

u mnie nawet nie wiem, ale przynajmniej słońce świeci :D Bo już mam dość tych wichrów
Ja teeeż,już się zdążyłam przyzwyczaić do ciepełka choć długo nie trwało :p Piję własnie kawę ale coś mi się wydaje że się zaraz wpierdzielę do ciepłego łóżka 😂 Mało mi palce nie odpadły przy skrobaniu szyb..tak przywarło że 10 min mi to zajęło 🤣🤣

Ja teeeż,już się zdążyłam przyzwyczaić do ciepełka choć długo nie trwało :p Piję własnie kawę ale coś mi się wydaje że się zaraz wpierdzielę do ciepłego łóżka 😂 Mało mi palce nie odpadły przy skrobaniu szyb..tak przywarło że 10 min mi to zajęło 🤣🤣
no ja mam home office i mam wielką chęć zawinąć się z lapkiem pod kołderkę xD

Dzień dobry 5dpo... Dzisiaj muszę Wam ponarzekać, bo mam jakiś przedwczesny PMS (czuję się jakbym miała dostać jutro okresu 😂). Od dwóch dni rósł mi beznadziejny podskórny syf na brodzie, który bolał mnie przy mówieniu, wczoraj rano postanowiłam dać ujowi nauczkę i na chama go dusiłam bez opamiętania i tylko z niego woda leciała, a do tego się ***** rozprzestrzeniła! Nawet pryszcz się rozmnaża w ciągu sekundy, a mi nie idzie! 😂 A podkreślam, że ja jestem z tych co to w ciągu cyklu, mają maksymalnie 2 pojedyncze pryszcze - nie to, że się chwalę, ale moja cera jest nieskazitelna 🤣 Dzisiaj od rana jakiś wewnętrzny wkurw na wszystko i przez to wszystko zaczął mnie boleć brzuch normalnie jak na @, co wkurwiło mnie jeszcze bardziej. Do tego pokłóciłam się ze starym jak mnie do pracy odwoził (o taką pierdołę, że to się w pale nie mieści - kłóciliśmy się jaka była w piątek cena paliwa na stacji, którą mamy po drodze, bo twierdziliśmy inaczej). Oczywiście u Nas takie kłótnie są zapominane w przeciągu godziny, ale normalnie drażni mnie dziś wszystko! WTF? 🤨
My ze starym jak się kłócimy to też o jakieś gunwa, np raz ogrmona awantura, bo chciałam w wannie puścić piosenkę, której on nie lubi i spytał, czy mogę nie puszczać 🤣

reklama
Ja w 5 dpo też się pożarłam ze starym i to o to że mi nie napisał że będzie później bo się gościu z lini obstawia,jak zadzwoniłam gdzie jest o godz co już w domu powinien być to mi powiedział że jest dalej na parkingu pod eko..jakiej ja kurwicy dostałam,jak go zaczełam wyzywać tak se drina pożadnego zrobilam i nie spałam do 4:40 🤣 i powiedziałam mu że zawsze mnie musi wkurwic po owulacji ..a potem z uśmiechem na twarzy poszłam spać 🤣 a co do pryszcza..może to cionsz!! 😎 już takie objawy były tu wymieniane 😂 ja mam takiego hujaszka pod okiem i tylko go rozmarasiłam wczoraj bo też woda :/ ale mam go już od tygodnia i nie chce się gnój zagoić

Do góry