reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć,
tuż po owu okazało się, że złapałam covid.. czy mamy się obawiać? Dodam, że jestem szczepiona 3 dawkami, ostatnia początkiem stycznia, stąd też łagodnie przechodzę - ból głowy, lekki gardła, coś kręci mnie w nosie.. oczywiście jeszcze jest za wcześnie, czy się udało.. ale czy przez covid jest pewne, że nie zaskoczyło?

Cześć,
tuż po owu okazało się, że złapałam covid.. czy mamy się obawiać? Dodam, że jestem szczepiona 3 dawkami, ostatnia początkiem stycznia, stąd też łagodnie przechodzę - ból głowy, lekki gardła, coś kręci mnie w nosie.. oczywiście jeszcze jest za wcześnie, czy się udało.. ale czy przez covid jest pewne, że nie zaskoczyło?

Nic nie wiadomo, teraz już nic nie zrobisz. Musisz czekać

Cześć,

Nie jest to pewne

Cześć,
Ja z takiego cyklu byłam w ciąży.

Poczekaj do terminu@ i testuj jak nie przyjdzie 🤞

I wszystko ok z dzieckiem? Bo napisałaś "byłam"..
Bo już jestem po porodzie. Na początku był stres, ale ciąża przebiegała ok. Synek za kilka dni kończy pół roku. Póki co żadnych skutkutki mojego przechorowania u niego nie wystąpiły. Nie szczepilam się przed ciążą, bo szczepionki jeszcze wtedy były niedostępne.

reklama
Zajedziemy i będzie wysyp listopadowych dzieci. Kobiety, które mogą sobie wybrać termin urodzenia dziecka nie decydują się na ten miesiąc, więc ktoś tę lukę musi wypełnić :D
Jestem tego samego zdania 😂
Mam ze wszystkim pod górkę 🤪
Kiedyś chciałam mieć między marcem a czerwcem 🤣 dziewczynkę 🤣
A po latach co dadzą to biorę i marze o listopadowym dzidziusiu 🤭😍
Kurde dziewczyny jakie my jesteśmy silne w tym wszystkim, wierze ze wszystkim nam się uda - musi ❤️

Do góry