reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny co sądzicie o tych wynikach? 😭 właśnie się załamałam jak to zobaczyłam i nic nie rozumiem... Taki piękny skok temperatury jak nigdy, nawet dzisiaj rano 37 stopni 😭

Załączniki

• IMG_20220218_140727.jpg
    IMG_20220218_140727.jpg
    132,3 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Ani nie ma ciąży, ani progesteron nie świadczy o odbytej owulacji. No chyba, że to końcówka cyklu to po prostu już spadł przed okresem i wtedy wyniki są w normie
Dziewczyny co sądzicie o tych wynikach? [emoji24] właśnie się załamałam jak to zobaczyłam i nic nie rozumiem... Taki piękny skok temperatury jak nigdy, nawet dzisiaj rano 37 stopni [emoji24]

Ani nie ma ciąży, ani progesteron nie świadczy o odbytej owulacji. No chyba, że to końcówka cyklu to po prostu już spadł przed okresem i wtedy wyniki są w normie
Ale beta sugeruje że coś się zadziało tylko niewypalilo znowu? Dobrze rozumiem to że w ogóle jest?

I ja trzymam kciuki :D będę czekać na krechy :)
Ja też mam nadzieję, ze nie będę musiała iść na drożność w marcu bo zajdę.. chociaż w głębi duszy wiem, ze skoro tyle czasu się nie udało to raczej się to nie zdarzy
ja też czekam jeszcze tydzień. Jak się w tym cyklu nie uda to mam się umówić na drożność. Wolałabym nie, więc kazałam się staremu postarać wyjątkowo. 🤪

Zajedziemy i będzie wysyp listopadowych dzieci. Kobiety, które mogą sobie wybrać termin urodzenia dziecka nie decydują się na ten miesiąc, więc ktoś tę lukę musi wypełnić :D
Dla mnie listopad jest super! Chętnie przyjmę listopadóweczkę! 🥰

Nie. Beta w ciągu cyklu może osiągać bardzo niewielkie poziomy, ale dalej poniżej 5 oznacza brak ciąży.
Ja wiem, że na forum są fanki kontrowersyjnej teorii, że każda beta powyżej 0 oznacza ciążę, ale to jak dla mnie teoria dla miłośników sadomaso co chcą zadręczać się stratami. Obiektywnie patrząc na wynik nie można po nim stwierdzić nic poza tym, że nie ma ciąży
Ale beta sugeruje że coś się zadziało tylko niewypalilo znowu? Dobrze rozumiem to że w ogóle jest?

Nie. Beta w ciągu cyklu może osiągać bardzo niewielkie poziomy, ale dalej poniżej 5 oznacza brak ciąży.
Ja wiem, że na forum są fanki kontrowersyjnej teorii, że każda beta powyżej 0 oznacza ciążę, ale to jak dla mnie teoria dla miłośników sadomaso co chcą zadręczać się stratami. Obiektywnie patrząc na wynik nie można po nim stwierdzić nic poza tym, że nie ma ciąży
Ok dzięki, czyli czekam na @ 😪

28 dc, ok 11/12 dpo
Coś mi się nie wczytało. Też nie cierpię takiego wyniku bety pomiędzy. Mnie takim dziwnym testem diagnozowali na autyzm. Powyżej 25pkt masz autyzm, a poniżej 5pkt nie masz. A ja miałam 23pkt chyba, to mam czy nie mam xD z tą betą tak samo, niby za mało na ciążę, ale za dużo na brak ciąży, to co jest. W Twoim przypadku przynajmniej progesteron rozwiewa wątpliwości dotyczące ciąży :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mnie już po pierwszym cyklu stosowania owulacja bolała już kilka dni przed i dzisiaj 9dpo dalej ją czuję :o nigdy tak nie miałam i myślałam, że to przez inozytol
Ja też niestety odczuwam bardzo boleśnie. Ból podbrzusza jak na okres i ból pleców odc lędźwiowy. Już się nawet zastanawiałam czy nie dzieje się coś złego typu torbiel albo coś 🤷‍♀️

Do góry