reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jestem tego samego zdania 😂
Mam ze wszystkim pod górkę 🤪
Kiedyś chciałam mieć między marcem a czerwcem 🤣 dziewczynkę 🤣
A po latach co dadzą to biorę i marze o listopadowym dzidziusiu 🤭😍
Kurde dziewczyny jakie my jesteśmy silne w tym wszystkim, wierze ze wszystkim nam się uda - musi ❤️
Mi to już wszystko jedno ... nawet mogę święta na porodówce przeżyć 😂😂 tylko niech już się urodzi w tum roku

reklama
Nie. Beta w ciągu cyklu może osiągać bardzo niewielkie poziomy, ale dalej poniżej 5 oznacza brak ciąży.
Ja wiem, że na forum są fanki kontrowersyjnej teorii, że każda beta powyżej 0 oznacza ciążę, ale to jak dla mnie teoria dla miłośników sadomaso co chcą zadręczać się stratami. Obiektywnie patrząc na wynik nie można po nim stwierdzić nic poza tym, że nie ma ciąży
Ale beta sugeruje że coś się zadziało tylko niewypalilo znowu? Dobrze rozumiem to że w ogóle jest?
Niestety ale tak jak napisała @Zazuu beta poniżej 5 to nie ciąża ani jej początek 😞
W zeszłym cyklu miałam betę 3 i wysoki prog ale dlatego ze przyjmuje luteinę.
Napaliłam się okropnie…
Nie robię testów sikanych bo się oszukuje i wykańczam psychicznie, dlatego robię betę a i ona mnie wyciulała w zeszłym cyklu…
Zawsze wynik był poniżej 0,1 i była jasność a w ostatnim cyklu 3, ale na drugi dzień albo dwa dni później jak powtórzyłam to chyba 2,3 było wiec to jest albo jakaś dokładność urządzeń albo nie wiem co ale z bety 3 niestety nie ma ciąży 😞
Bardzo mi przykro, ściskam 😘

Ja miałam plamienie implementacyjne, które zaczęło się 28.12, 31.12 były już widoczne dwie mocne kreski (i to był test robiony wieczorem, nie ten najczulszy), a beta z 04.01 była na poziomie 3548 (nie pamiętam jakie to były jednostki).
O ja, to już bardzo dużo. A jaki to był dzień cyklu u Ciebie?

Jak już to plamienie implantacyjne i jeśli 4. 01 beta byla 3,5 tys to implantacja 28.12 jest niemożliwa.
W trakcie implantacji beta ma poziom około 1 może 2 od tego momentu co 48 godzin się podwaja. Ok na początku galopuje i nawet jeśli z 2 skoczy na 50 w dniu 30.12 a za kolejne doby znów jakimś cudem wzrost byłby PIĘCIOKROTNY to 1.01 byłoby 250 a 3.01 około tysiąca i to licząc absurdalnie wysokie wzrosty na poziomie 500%, które jak wiemy raczej się nie zdarzają
Ja miałam plamienie implementacyjne, które zaczęło się 28.12, 31.12 były już widoczne dwie mocne kreski (i to był test robiony wieczorem, nie ten najczulszy), a beta z 04.01 była na poziomie 3548 (nie pamiętam jakie to były jednostki).

reklama
Do góry