reklama
L
Ladycarooo
Gość
Ja ostatnio poczulam sie staro, jak sobie obczajalam kiedy urodzili sie ludzie z zespolu Maneskin - i wyszlo, ze 1999/2000 xd dla mnie to bobasy sa urodzone w tym roku oczywiscie nie chce urazić żadnej dziewczyny z tego roku zazroszcze WamJa poczułam się tak staro dzięki Super Bowl, takie fajne kawałki, z młodości sprzed 20 lat xD
Jakim cudem jak wczoraj to jako nowość w radiu leciało?
I jeszcze zaczynam odczuwać jak mnie syn postarza
coca
Fanka BB :)
Coś się działo? Czy taki jednorazowy cykl?
Negatyw
U mnie plamienia długo się rozwijały i okazało się ze miałam polipy. A Ty masz może cykl bezowulacyjny.
lady_in_blue
Ostatnio mnie mój pracownik zapytał czy jest najmłodszy w zespole bo urodził się w 1999. Miałam takie łoooooooo, jak do tego doszło że ten młody człowiek już pracuje. A potem zorientowałam się, że on już nawet licencjat obronił ...Ja ostatnio poczulam sie staro, jak sobie obczajalam kiedy urodzili sie ludzie z zespolu Maneskin - i wyszlo, ze 1999/2000 xd dla mnie to bobasy sa urodzone w tym roku oczywiscie nie chce urazić żadnej dziewczyny z tego roku zazroszcze Wam
Moonstone
Moderator
Mój brat, rocznik 97, kończy medycynę… kiedy?jak?Ostatnio mnie mój pracownik zapytał czy jest najmłodszy w zespole bo urodził się w 1999. Miałam takie łoooooooo, jak do tego doszło że ten młody człowiek już pracuje. A potem zorientowałam się, że on już nawet licencjat obronił ...
lady_in_blue
Najlepsze że to nie jest wcale teraz jakaś wielka różnica wieku. Ale jak byłam na studiach to te 8 lat młodsze smarki kończyły dopiero podstawówkę . I jakoś nie zauważyłam tego momentu, w którym przestała być między nami aż taka różnica .Mój brat, rocznik 97, kończy medycynę… kiedy?jak?
stokrotka_
Mój brat rocznik 2001, w styczniu miał urodziny i się go pytam zaczepnie ile to już mu stuka z myślą, ze przecież jak zawsze 12, a on, ze 21 nie umiałam wyjść z szoku, kiedy?!Mój brat, rocznik 97, kończy medycynę… kiedy?jak?
Moonstone
Moderator
Ja się kochałam w nauczycielu, który był świeżo po studiach i… wydawał mi się taki dojrzałyJak miałam 16 lat to spotykałam się z typem co miał 29 lat i wydawał mi się taki stary xD
Myślicie, że to już starość?
reklama
stokrotka_
Moją miłością był Marcin Miller z BoysowJa się kochałam w nauczycielu, który był świeżo po studiach i… wydawał mi się taki dojrzały
Myślicie, że to już starość?
Wiecie, ten uśmiech i pieprzyk.. a poza tym, taki dorosły dwudziestoparolatek..
Podziel się: