reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja poczułam się tak staro dzięki Super Bowl, takie fajne kawałki, z młodości sprzed 20 lat xD
Jakim cudem jak wczoraj to jako nowość w radiu leciało? :D

I jeszcze zaczynam odczuwać jak mnie syn postarza 😒
Ja ostatnio poczulam sie staro, jak sobie obczajalam kiedy urodzili sie ludzie z zespolu Maneskin - i wyszlo, ze 1999/2000 xd dla mnie to bobasy sa urodzone w tym roku :D oczywiscie nie chce urazić żadnej dziewczyny z tego roku :D zazroszcze Wam :D

Ja ostatnio poczulam sie staro, jak sobie obczajalam kiedy urodzili sie ludzie z zespolu Maneskin - i wyszlo, ze 1999/2000 xd dla mnie to bobasy sa urodzone w tym roku :D oczywiscie nie chce urazić żadnej dziewczyny z tego roku :D zazroszcze Wam :D
Ostatnio mnie mój pracownik zapytał czy jest najmłodszy w zespole bo urodził się w 1999. Miałam takie łoooooooo, jak do tego doszło że ten młody człowiek już pracuje. A potem zorientowałam się, że on już nawet licencjat obronił 🤣...

Ostatnio mnie mój pracownik zapytał czy jest najmłodszy w zespole bo urodził się w 1999. Miałam takie łoooooooo, jak do tego doszło że ten młody człowiek już pracuje. A potem zorientowałam się, że on już nawet licencjat obronił 🤣...
Mój brat, rocznik 97, kończy medycynę… kiedy?jak?

reklama
Do góry