reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hej. Ginekolog mi powiedział jak ostatnio byłam w piatek że brać pragna start minimum pół roku i powinnam po nim zajść w ciąże, ja jakoś na „tabletki cud” nie wierze. Na razie biorę bo następna wizytę u innego ginekologa mam za 1 miesiąc
Ja po 8 miesiącach bezowocnych starań zaczęłam takie konkretniejsze sprawdzania od badania w krwi poziomu: tsh, wit.b12, wit.d, ferrytyna, lh i fsh ( w 3 dniu cyklu), prolaktyny (w 3dc), estradiol (12-14 dniu cyklu), progesteron (23 dc). To dałoby Ci obraz czy nie potrzebujesz jakiejś suplementacji. Pragna start to jest taki minimum zestaw jak masz pozostałe parametry w normie moim zdaniem.
Dobry wieczór czy beta 68.55 w 30 dzień cyklu to mało czy ok?
Gratulacje ciąży, zrób przyrost za dwa dni. Masz na pewno normy na wyniku. 🙃

reklama
Hej. Ginekolog mi powiedział jak ostatnio byłam w piatek że brać pragna start minimum pół roku i powinnam po nim zajść w ciąże, ja jakoś na „tabletki cud” nie wierze. Na razie biorę bo następna wizytę u innego ginekologa mam za 1 miesiąc
Biorę pregnę od przeszło trzech lat i nie jestem w ciąży. Pierwsze słyszę żeby pomagała w zajściu 😐

Ostatnia edycja:
Ja jak słyszałam takie rzeczy to zmieniałam lekarza do skutku. W końcu trafiłam na takiego, który posłuchał co do niego mówię i zaczął mnie kierować na badania 🤷🏼‍♀️

Przeczytałam "biorę pregna od przedszkola" 🤣🤣🤣🤣🤣
W sumie tak się czuję 😆
Very Funny Oops GIF by America's Funniest Home Videos

reklama
Do góry