PaniK92
Fanka BB :)
17,00 mlm/ml ruch postępowy 41 niedostępnego 12Jeśli jest bardzo dużo plemników to nadrabiają tą morfologię 2%. Co innego jest 2%z 15mln, a co innego ze 100 mln. Ruch postępowy 53%?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
17,00 mlm/ml ruch postępowy 41 niedostępnego 12Jeśli jest bardzo dużo plemników to nadrabiają tą morfologię 2%. Co innego jest 2%z 15mln, a co innego ze 100 mln. Ruch postępowy 53%?
Niestety ale nie ma 100mln .. tylko 17Jeśli jest bardzo dużo plemników to nadrabiają tą morfologię 2%. Co innego jest 2%z 15mln, a co innego ze 100 mln. Ruch postępowy 53%?
No ilość nie jest super, ale ruch jest dobry. Myślę, że zmiana diety, suple, więcej ruchu i naprawdę porządne wyniki z tego będą. Nie martw sięNiestety ale nie ma 100mln .. tylko 17
A tez ta sama diagnoza i nieprawidłowa budowa?No ilość nie jest super, ale ruch jest dobry. Myślę, że zmiana diety, suple, więcej ruchu i naprawdę porządne wyniki z tego będą. Nie martw się
My teraz mamy 17mln/ml i dla mnie to jest ogrmony sukces a mieliśmy 3 mln, więc sama widzisz jak można poprawić
Nie no, do lekarza trzeba iść. Mój miał wszystkie parametry złe, bardzo mała ilość, mała ruchliwość i moroflogia nawet nie była oznaczona. Teraz ma wszystko w normie (no ale takie niskiej normie) poza morfologią, która miała 2% ale spadła na 1%.A tez ta sama diagnoza i nieprawidłowa budowa?
Naprawdę niezła poprawa! W jakis sposób tego dokonaliście? Jakieś suple typu fertilman czy wstrzymać się do wizyty u lekarza i kupić coś co lekarz zaleci? Czy w ogóle przez 3 miechy czekać i na własna rękę działać? Sama nie wiem , co robić i co mu radzić
Ja kochana nigdy nie brałam luteiny więc dlatego się nie wypowiadam, ale dziewczyny, napiszcie coś koleżance!Dziewczyny napiszcie coś proszę
Skoro tak podskoczyły wyniki to kwestia czasu, tylko, trzeba być dobrej myśli i działać No i ważne żeby w między czasie siebie nawzajem nie pozabijać …Nie no, do lekarza trzeba iść. Mój miał wszystkie parametry złe, bardzo mała ilość, mała ruchliwość i moroflogia nawet nie była oznaczona. Teraz ma wszystko w normie (no ale takie niskiej normie) poza morfologią, która miała 2% ale spadła na 1%.
No ogólnie to mąż brał suple (ten fertil on) a teraz zmieniliśmy na każdy z osobna. Czyli osobno każdy skłądnik, który wpływa na płodnosć. Zmieniliśmy diete, wiecj warzyw, orzechy, sok pomidorowy. Więcej ruchu.
No ale wiesz, jak ciąży nie było, tak nie ma. Żeby nie było zbyt optymistycznie xD
Pani w rejestracji powiedziała od 3 do 7 - wybraliśmy 5 [emoji12] Będzie ok? [emoji16][emoji1787]
Cześć a stosujesz prawidłowe zasady higieny? Żadnych wkładek, przewiewna bielizna, siku po stosunku, sen bez bielizny? Może partnera trzeba przeleczyć? Czasem tak bywa, ze mężczyzna złapie grzybka od partnerki i później ona się leczy a on w kółko ją zarażaCześć Dziewczyny,
Dużo Was się tu naczytałam już fajnie się wspieracie
Moja historia zaczęła się 1 lipca 2021 i była bardzo burzliwa i zaskakująca. Mam prawie 31 lat.. 1 poronienie zatrzymane w 13tc. (Od 9tc. Bez oznak życia).
Aktualnie problem z nawracającą infekcją grzybiczą podczas starań rozpoczętych w październiku 21r. Nigdy wcześniej nie miałam żadnej infekcji natomiast teraz od listopada to już trzeci raz. Czy któraś z Was borykała się z takim problemem?
Pozdrawiam wszystkie Kobietki .