L
Ladycarooo
Gość
Beka z opisu tych testów xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beka z opisu tych testów xD
Dzięki nabyłam właśnie.
Google translatorBeka z opisu tych testów xD
Ja podobnie, bo można ustawić owulkę w tej apce i wtedy wylicza mi kiedy @ powinna być i co do tego się nie myli Trzymam kciuki żeby jak najprędzejOooo to trzymam kciuki ! U mnie nie wiem czy wgl trafie w tym cyklu bo na siłe nie chcemy a w tym tygodniu i nie na nawet kiedy No ten flo to mam bardziej dla zapisywania miesiączki i liczenia dc. Ale! Przy pierwszej ciąży NAWET się nie pomylił z tą owulacja. Od gina wyliczona że będzie 19/20 dc i faktycznie tak było wtedy udało nam się zajść po 12 miesiącach. Jak będzie teraz ?
Kup sobie zwykły Nac ,znajdziesz i 600mg i 500mg,ja zamawiałam na allegroDziewczyny miałam kupić ten ACC w tym cyklu, ale jakoś nie pykło i teraz jak czytam o tym piciu, to mnie przeraża... Ja mam problem z taką formą lekarstewek Czy jest coś podobnego w tabletkach do łyknięcia?
Mi lekarz polecił tą MioVelia Nac. To będzie mój drugi cykl z niąDziewczyny miałam kupić ten ACC w tym cyklu, ale jakoś nie pykło i teraz jak czytam o tym piciu, to mnie przeraża... Ja mam problem z taką formą lekarstewek Czy jest coś podobnego w tabletkach do łyknięcia?
Ja biorę od tego cyklu miovelie nac i nie widzę jakiś skutków ubocznych jest w tabletkach.Dziewczyny miałam kupić ten ACC w tym cyklu, ale jakoś nie pykło i teraz jak czytam o tym piciu, to mnie przeraża... Ja mam problem z taką formą lekarstewek Czy jest coś podobnego w tabletkach do łyknięcia?