reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Wybaczcie, że będę Wam teraz trochę zawracała dupę, ale głowę mam spuchniętą po wczorajszym... Bo teraz nie wiem co dalej... Czy @ dostanę normalnie? Co się stanie z tym pęcherzykiem? Już naczytałam się o LUF-ie (bo tylko ten zespół pasuje do moich objawów gdzie wydaje się, że owu była, ale jednak jej nie było). Czy jest możliwe, żeby to zdarzyło się jednorazowo? A może dzieje się tak tylko gdy owu jest z lewego jajnika (z prawego było wszystko ok)? Masakra jakaś... Musiałam to wylać tutaj... 😔

reklama
Dziołcha Ty masz wyniki marzenie ❤️
Dziękuje 😘 chociaż mimo tych wyników mam 5 guzków na tarczycy. W czerwcu tego roku zdiagnozowano u mnie nowotwór , w lipcu miałam operacje ( na szczęście nowotwór łagodny) może wraca wszystko do normy. Od ponad 2 lat ciąży brak. O pierwszego syna staraliśmy się 2 lata, drugi był wpadka 😉

Do góry