reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Myślicie ze ACC może przesunąć owulacje ?
Jutro powinnam mieć pik (wg monitoringu który robie ja sama 😂) a tu tak bladych testów jeszcze nigdy nie mialam 🤷🏽‍♀️ myslalam ze moze za dużo pije i rozcieńczam ale teraz już zwątpiłam ....
Mi przesunęło ale na dwa dni wcześniej niż zazwyczaj.

reklama
pik :) Robiłam testy regularnie i wszystkie białe. Potem na 2h przed ovitrelle jeden bardzo blady, a tuż przed zastrzykiem pik

Hej, ja tez Cię kojarzę. Przykro mi z powodu strat [emoji3064] niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale sama mam dość późne owulacje i zastanawiałam się nad słaba jakością komórek jajowych z tego powodu. Niestety Ci ginekolodzy, z którymi kiedyś miałam okazje na ten temat rozmawiać zlali temat, ze swoim obecnym jeszcze nie zdążyłam o tym pogadać [emoji28] Czy w związku z takimi podejrzeniami poza stymulacja dostałaś jakieś inne zalecenia lub sama podjelas jakieś działania ku poprawie owu i jajeczek?
Zdaje się na lekarza, mam brać letrozole, ovarin i pić olejek z wiesiołka

reklama
U mnie 23dc 3dpo o ile wg była 😅 zapowiada się dłuższy cykl więc testować dopiero gdzieś za tydzień będę,flo jeszcze jigdy mi z owulką nie trafiło nawet przy ustawionej fazie lutealnej 🤷‍♀️
Oooo to trzymam kciuki ! U mnie nie wiem czy wgl trafie w tym cyklu bo na siłe nie chcemy a w tym tygodniu i nie na nawet kiedy 😂 No ten flo to mam bardziej dla zapisywania miesiączki i liczenia dc. Ale! Przy pierwszej ciąży NAWET się nie pomylił z tą owulacja. Od gina wyliczona że będzie 19/20 dc i faktycznie tak było :D wtedy udało nam się zajść po 12 miesiącach. Jak będzie teraz ? 🤷‍♀️

Do góry