reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Myślicie ze ACC może przesunąć owulacje ?
Jutro powinnam mieć pik (wg monitoringu który robie ja sama 😂) a tu tak bladych testów jeszcze nigdy nie mialam 🤷🏽‍♀️ myslalam ze moze za dużo pije i rozcieńczam ale teraz już zwątpiłam ....
Mi przesunęło ale na dwa dni wcześniej niż zazwyczaj.

reklama
pik :) Robiłam testy regularnie i wszystkie białe. Potem na 2h przed ovitrelle jeden bardzo blady, a tuż przed zastrzykiem pik

Hej, ja tez Cię kojarzę. Przykro mi z powodu strat [emoji3064] niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale sama mam dość późne owulacje i zastanawiałam się nad słaba jakością komórek jajowych z tego powodu. Niestety Ci ginekolodzy, z którymi kiedyś miałam okazje na ten temat rozmawiać zlali temat, ze swoim obecnym jeszcze nie zdążyłam o tym pogadać [emoji28] Czy w związku z takimi podejrzeniami poza stymulacja dostałaś jakieś inne zalecenia lub sama podjelas jakieś działania ku poprawie owu i jajeczek?
Zdaje się na lekarza, mam brać letrozole, ovarin i pić olejek z wiesiołka

reklama
U mnie 23dc 3dpo o ile wg była 😅 zapowiada się dłuższy cykl więc testować dopiero gdzieś za tydzień będę,flo jeszcze jigdy mi z owulką nie trafiło nawet przy ustawionej fazie lutealnej 🤷‍♀️
Oooo to trzymam kciuki ! U mnie nie wiem czy wgl trafie w tym cyklu bo na siłe nie chcemy a w tym tygodniu i nie na nawet kiedy 😂 No ten flo to mam bardziej dla zapisywania miesiączki i liczenia dc. Ale! Przy pierwszej ciąży NAWET się nie pomylił z tą owulacja. Od gina wyliczona że będzie 19/20 dc i faktycznie tak było :D wtedy udało nam się zajść po 12 miesiącach. Jak będzie teraz ? 🤷‍♀️

Do góry