C
Chemik97
Gość
A jak moja ulubiona prolaktyna? Niestety w sumie możnaby jeszcze zrobić ogromną ilość badań, ale podobno i zdrowym ludziom przez rok może się nie udać zajść w ciążę.Miałam jeden monitoring 12 dc (17.01). Był jeden pęcherzyk 15 mm z lewego jajnika, endometrium 9 mm, to był 12 dc i spodziewałam się, że następnego dnia będę mieć owu ale doktor powiedział, że musimy dać jeszcze 3,4 dni żeby pęcherzyk mógł troszkę urosnąć. Także owulację miałam mieć około 20/21 stycznia. Dostałam duphaston, który brałam od 16 dc (21.01) do 25 dc (30.01). Badałam progesteron 23 dc i wynosił 11,8.
Dostałam w tym cyklu właśnie miovelia nac, biorę dalej wiesiołek, inofem i fembion. Wszystkie wyniki: tsh, glukoza, insulina, b12, d3, estradiol, lh, fsh, testosteron w normie. Już nie wiem gdzie szukać. To amh (1,62/31 lat) mi wyszło tylko z pytajnikiem, bo poniżej średniej dla mojego wieku ale kurcze ludzie z mniejszymi wynikami zachodzą w ciąże.
Nie palę, nie piję alkoholu w ogóle, jestem weganką, prowadzę zdrowy tryb życia, mam już dziecko z tym samym facetem. liczyłam, że będzie po prostu łatwiej