reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Też zakupiłam wiesiołka 😃 u mnie w mieście jest nawet ginekolog o nazwisku Wiesiołek 😂 a jak go bierzecie ? Codziennie po 1 tabletce od pierwszego dnia cyklu ? I do kiedy ?
Do owulacji. A dawkowanie jak na opakowniu, u mnie do 4 tabletek dziennie. Mam wiesiołka 500mg w 1 tabletce

reklama
Tez biorę wiasiolka w tym cyklu. 2x dziennie dwie tabletki. Jakos nie mogę się zmusić do picia w formie oleju.
Wyczytałam ze najlepiej w dniu owulacji przestać, a cos czuje ze dzisiaj bedzie pozytywny test owu!

Hej, kiedy robiłybyście progesteron? Owu miałabyć 18 ale 17go na monitoringu doktor powiedział, że jeszcze za za mały pęcherzyk i że owulacja będzie za jakieś 3-4 dni czyli 20-21 stycznia. Od 17dc jestem na duphastonie.

Załączniki

• D8A01D07-5A67-4D8A-A1B4-39989FF63CA4.png
    D8A01D07-5A67-4D8A-A1B4-39989FF63CA4.png
    63,2 KB · Wyświetleń: 75
Ja już po wizycie. Tym razem owulacja z lewego jajnika, pęcherzyk 17mm niedługo pęknie, endometrium piękne grubiutkie - nic tylko się bzykać 🤣 Powiedziała, żeby współżyć co dwa dni, ale to się nie uda bo dzisiaj będzie trzeci dzień pod rząd 😂 Kazała przyjść w poniedziałek (na piątek już nie ma miejsc) i zobaczymy czy pękł. Ale powiem Wam, że ten skurczybyk jajnik lewy tak mnie już napierdziela, że chodzenie sprawia mi trudność 🤣

reklama
Do góry