reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej, kiedy robiłybyście progesteron? Owu miałabyć 18 ale 17go na monitoringu doktor powiedział, że jeszcze za za mały pęcherzyk i że owulacja będzie za jakieś 3-4 dni czyli 20-21 stycznia. Od 17dc jestem na duphastonie.

Ja bym robiła w piątek. A jaki miałaś pęcherzyk tego 17go?

reklama
Cześć Dziewczyny
Nie pisalam te kilka dni, bo wczoraj dopiero powrot z gor. I w ogóle humor do d....
Zrobilam test facelle z rossmana i byl negat.
Dziś czuje na wieczor bol w dole brzucha, takze jutro na bank @ bo u mnie to klasyczny objaw dzien przed.
Podczytuje Was na bieżąco, wyciągam sobie różne informajce na temat badań, supli.
Ciężko generalnie jakoś.

Ps. Gratuluje kolejnym zakreskowanym 😗

Cześć Dziewczyny
Nie pisalam te kilka dni, bo wczoraj dopiero powrot z gor. I w ogóle humor do d....
Zrobilam test facelle z rossmana i byl negat.
Dziś czuje na wieczor bol w dole brzucha, takze jutro na bank @ bo u mnie to klasyczny objaw dzien przed.
Podczytuje Was na bieżąco, wyciągam sobie różne informajce na temat badań, supli.
Ciężko generalnie jakoś.

Ps. Gratuluje kolejnym zakreskowanym 😗
Nie dziwie się, ze Ci ciężko, los z Ciebie zakpił robiąc Ci taką złudną nadzieję :( pewnie trochę wody będzie musiało upłynąć zanim tę sytuację przetrawisz, ale obiecuję, ze ten czas nadejdzie! ❤️ Jeszcze będzie pięknie ;) ściskam

Nie schudłam, ani nie przytyłam, jestem bardzo szczupła i zawsze taka byłam, nigdy nie miałam wahań wagi. nie wiem czy wpływ na to mogło mieć to, że dwa pierwsze badania nie były robione na czczo, a to trzecie już tak ? Bo z tego co wiem, to dzień cyklu chyba nie ma znaczenia? Pierwsze wysokie TSH wyszło mi w trzeci dzień cyklu, reszta była robiona po miesiączce.
Tak podpowiada wujek Google. Udaj się do lekarza bo poziom hormonów jest bardzo ważny przy staraniach.

Załączniki

• Screenshot_2022-01-26-21-48-03-551_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-01-26-21-48-03-551_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    269 KB · Wyświetleń: 48
  • Screenshot_2022-01-26-21-42-55-001_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-01-26-21-42-55-001_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    291,9 KB · Wyświetleń: 52
  • Screenshot_2022-01-26-21-42-03-587_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-01-26-21-42-03-587_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    258,7 KB · Wyświetleń: 51
podobno warto z pełnym pęcherzem, bo on prostuje szyjkę. Dlatego też do inseminacji tak musi być.
Ja mam bardzo silne tyłozgięcie i najbardziej upierdliwe było ono jak biegałam codziennie na monitoringi do różnych lekarzy i codziennie słyszałam "ojej, ma Pani macicę w tyłozgięciu!". Już zaczęłam odpowiadać, że wczoraj też miałam :D
Ja też mam tyłozgięcie 🤭👊

reklama
Do góry