reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
mam wizytę ginekologiczną z pakietu, więc sobie co nieco pooglądam 😝. Zobaczymy czy się testy owu pokrywają z tym co napisali w ulotce, bo wg tego w ciągu 24-48h owulacja, a mnie już jajniki 3-ci dzień gniotą, tempwratura dzisiaj trochę wzrosła i zastanawiam się czy tej owulacji nie będzie dziś. O 18:00 się okaże 😉 Zbieram zakłady: kiedy odbędzie się owulacja pluto_novej? 🤣 Koszt zakładu to jedna czekoladka - kto w to wchodzi? 😝 Materiały pomocnicze w załączniku 😁
Jutro :D
Nie no ja oczywiście żartowałam hahaha 🤣 ale faktycznie tak jest,że pełny pęcherz musi być :D. No my też wolimy akrobacje. Tylko mówię Ci, najlepiej '' od tyłu'' + poduszka pod dupę i świeca ok,20 minut, co ma zostać zostanie co ma wypłynąć wypłynie :)
Teraz w tym udanym cyklu tak robiliśmy :) 2x klasycznie, raz na brzuchu i raz od tyłu :D za każdym razem później 20min świeca, a w poprzednich mi się bardziej chciało spać niż nogi trzymać :D
masz pewnie takie tyłozgięcie jak ja, niestety na maxa wygięta szyjka. Nam się udało w grudniu, niestety Cp ale pozycje wysunęła mi moja ginekolog. Leżysz sobie na płasko na brzuchu, pupa trochę w górę a mąż swoje już wie co robić. Może tego spróbuj :) . U mnie cp to zrosty były, niedrożny lewy jajowód jak i infekcja po przebytej nadżerce.
Też tak polecam!
Już Was zarażam ciążą, wysyłam pozytywne fluidy 💌
Ja jako ostatnia zaraziłam Ciebie, to sprzedawaj dalej :) Styczeń na prawdę owocny.

Dziewczyny, w tym cyklu brałam dupka od jakiegoś 18dc przez 10 dni 2*1. Cykl był bezowulacyjny . Dzis 8 dni od odstawienia i ciągle @ brak. W międzyczasie było dwa razy mikro brązowe plamienie, ale nic poza tym. Czy którejś z Was zdarzyło się tak długie czekanie na @ po dupku?
Tak, po 10 dniach nie przyszła @, wiec byłam u lekarza i przepisał mi estrofem i duphaston - miałam brać równocześnie przez 10 dni ale już 4 dnia przyszła @ wiec zadziałało

reklama
Do góry