reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Też zakupiłam wiesiołka 😃 u mnie w mieście jest nawet ginekolog o nazwisku Wiesiołek 😂 a jak go bierzecie ? Codziennie po 1 tabletce od pierwszego dnia cyklu ? I do kiedy ?
Do owulacji. A dawkowanie jak na opakowniu, u mnie do 4 tabletek dziennie. Mam wiesiołka 500mg w 1 tabletce

reklama
Tez biorę wiasiolka w tym cyklu. 2x dziennie dwie tabletki. Jakos nie mogę się zmusić do picia w formie oleju.
Wyczytałam ze najlepiej w dniu owulacji przestać, a cos czuje ze dzisiaj bedzie pozytywny test owu!

Hej, kiedy robiłybyście progesteron? Owu miałabyć 18 ale 17go na monitoringu doktor powiedział, że jeszcze za za mały pęcherzyk i że owulacja będzie za jakieś 3-4 dni czyli 20-21 stycznia. Od 17dc jestem na duphastonie.

Załączniki

• D8A01D07-5A67-4D8A-A1B4-39989FF63CA4.png
    D8A01D07-5A67-4D8A-A1B4-39989FF63CA4.png
    63,2 KB · Wyświetleń: 68
Ja już po wizycie. Tym razem owulacja z lewego jajnika, pęcherzyk 17mm niedługo pęknie, endometrium piękne grubiutkie - nic tylko się bzykać 🤣 Powiedziała, żeby współżyć co dwa dni, ale to się nie uda bo dzisiaj będzie trzeci dzień pod rząd 😂 Kazała przyjść w poniedziałek (na piątek już nie ma miejsc) i zobaczymy czy pękł. Ale powiem Wam, że ten skurczybyk jajnik lewy tak mnie już napierdziela, że chodzenie sprawia mi trudność 🤣

reklama
Do góry