reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
mam wizytę ginekologiczną z pakietu, więc sobie co nieco pooglądam 😝. Zobaczymy czy się testy owu pokrywają z tym co napisali w ulotce, bo wg tego w ciągu 24-48h owulacja, a mnie już jajniki 3-ci dzień gniotą, tempwratura dzisiaj trochę wzrosła i zastanawiam się czy tej owulacji nie będzie dziś. O 18:00 się okaże 😉 Zbieram zakłady: kiedy odbędzie się owulacja pluto_novej? 🤣 Koszt zakładu to jedna czekoladka - kto w to wchodzi? 😝 Materiały pomocnicze w załączniku 😁
Jutro :D
Nie no ja oczywiście żartowałam hahaha 🤣 ale faktycznie tak jest,że pełny pęcherz musi być :D. No my też wolimy akrobacje. Tylko mówię Ci, najlepiej '' od tyłu'' + poduszka pod dupę i świeca ok,20 minut, co ma zostać zostanie co ma wypłynąć wypłynie :)
Teraz w tym udanym cyklu tak robiliśmy :) 2x klasycznie, raz na brzuchu i raz od tyłu :D za każdym razem później 20min świeca, a w poprzednich mi się bardziej chciało spać niż nogi trzymać :D
masz pewnie takie tyłozgięcie jak ja, niestety na maxa wygięta szyjka. Nam się udało w grudniu, niestety Cp ale pozycje wysunęła mi moja ginekolog. Leżysz sobie na płasko na brzuchu, pupa trochę w górę a mąż swoje już wie co robić. Może tego spróbuj :) . U mnie cp to zrosty były, niedrożny lewy jajowód jak i infekcja po przebytej nadżerce.
Też tak polecam!
Już Was zarażam ciążą, wysyłam pozytywne fluidy 💌
Ja jako ostatnia zaraziłam Ciebie, to sprzedawaj dalej :) Styczeń na prawdę owocny.

Dziewczyny, w tym cyklu brałam dupka od jakiegoś 18dc przez 10 dni 2*1. Cykl był bezowulacyjny . Dzis 8 dni od odstawienia i ciągle @ brak. W międzyczasie było dwa razy mikro brązowe plamienie, ale nic poza tym. Czy którejś z Was zdarzyło się tak długie czekanie na @ po dupku?
Tak, po 10 dniach nie przyszła @, wiec byłam u lekarza i przepisał mi estrofem i duphaston - miałam brać równocześnie przez 10 dni ale już 4 dnia przyszła @ wiec zadziałało

reklama
Do góry