reklama
krasulkaa
Fanka BB :)
Hej kobietki. Zaczynam dopiero zabawę z testami owu to mój pierwszy cykl jestem totalnie zielona mam parę pytań do Was. Mam aplikacje premom i pytanie w którą zakładkę zdjecia robić? W pierwsza easy home czy others? Czym one sie różnią?
I czy to normalne że np wczoraj miałam 0.36 a dzis 0.20? ( mimo że dzisiejsza kreska T ciemniejsza niz wczoraj )Czy może źle zdjęcia wykonuje? Staram się w tym samym miejscu ale nie wiem w czym problem... będę wdzięczna za odpowiedź
I czy to normalne że np wczoraj miałam 0.36 a dzis 0.20? ( mimo że dzisiejsza kreska T ciemniejsza niz wczoraj )Czy może źle zdjęcia wykonuje? Staram się w tym samym miejscu ale nie wiem w czym problem... będę wdzięczna za odpowiedź
INKA1990
Też używam tej aplikacji. Jak używałam testów owulacyjnych z allegro to wybierałam "others", teraz używam easy home wiec wybieram pierwszą zakładkę. Mi też się zdarza, że jednego dnia test jest negatywny ale pasek jest dość wyraźmy, a drugiego dnia też negatywny ale pasek już bledszy. Myślę że to normalne, ważne żeby wyłapać pozytywny. Swoją drogą polecam testy easy home.Hej kobietki. Zaczynam dopiero zabawę z testami owu to mój pierwszy cykl jestem totalnie zielona mam parę pytań do Was. Mam aplikacje premom i pytanie w którą zakładkę zdjecia robić? W pierwsza easy home czy others? Czym one sie różnią?
krasulkaa
Uff juz myślałam że coś źle wykonuje tezdjecia i we wszystkie zakładki dodałam zdjęcia tez mam z allegro czytałam że z domowe labolatorium dobre zobaczymy jak się sprawdzi. Faktycznie startowałam z kreskami od zera z dnia na dzień coraz bardziej wyraźne aż miło się patrzy chociaż wolałabym jak większość z nas zobaczyć takie na innym tescie..Też używam tej aplikacji. Jak używałam testów owulacyjnych z allegro to wybierałam "others", teraz używam easy home wiec wybieram pierwszą zakładkę. Mi też się zdarza, że jednego dnia test jest negatywny ale pasek jest dość wyraźmy, a drugiego dnia też negatywny ale pasek już bledszy. Myślę że to normalne, ważne żeby wyłapać pozytywny. Swoją drogą polecam testy easy home.
NegatywnyCzekam
Już sama nie wiem czy brać ten duphaston czy czekać.Czekam
Cywil87
Hej u mnie testy po pregnylu już negatywne szybko poszło biorąc pod uwagę że zastrzyk zrobiłam w niedzielę ok 15. Chociaż przez chwilę popatrzyłam sobie na dwie kreseczkiTeraz czekamy do testowania myślę że koło środy zacznę wyglądać
Z
zaz208622
Gość
Ile jesteś dni po owulacji
Już sama nie wiem czy brać ten duphaston czy czekać.
Teoretycznie nie wiem czy wystąpiła. Według flo jestem 17 dni po.Ile jesteś dni po owulacji
reklama
Karola270984
A kiedy ja mogę zacząć testować ??
Podziel się: