reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej kobietki. Zaczynam dopiero zabawę z testami owu to mój pierwszy cykl jestem totalnie zielona mam parę pytań do Was. Mam aplikacje premom i pytanie w którą zakładkę zdjecia robić? W pierwsza easy home czy others? Czym one sie różnią?
I czy to normalne że np wczoraj miałam 0.36 a dzis 0.20? ( mimo że dzisiejsza kreska T ciemniejsza niz wczoraj )Czy może źle zdjęcia wykonuje? Staram się w tym samym miejscu ale nie wiem w czym problem... będę wdzięczna za odpowiedź

Hej kobietki. Zaczynam dopiero zabawę z testami owu to mój pierwszy cykl jestem totalnie zielona mam parę pytań do Was. Mam aplikacje premom i pytanie w którą zakładkę zdjecia robić? W pierwsza easy home czy others? Czym one sie różnią?
I czy to normalne że np wczoraj miałam 0.36 a dzis 0.20? ( mimo że dzisiejsza kreska T ciemniejsza niz wczoraj )Czy może źle zdjęcia wykonuje? Staram się w tym samym miejscu ale nie wiem w czym problem... będę wdzięczna za odpowiedź
Też używam tej aplikacji. Jak używałam testów owulacyjnych z allegro to wybierałam "others", teraz używam easy home wiec wybieram pierwszą zakładkę. Mi też się zdarza, że jednego dnia test jest negatywny ale pasek jest dość wyraźmy, a drugiego dnia też negatywny ale pasek już bledszy. Myślę że to normalne, ważne żeby wyłapać pozytywny. Swoją drogą polecam testy easy home.

Też używam tej aplikacji. Jak używałam testów owulacyjnych z allegro to wybierałam "others", teraz używam easy home wiec wybieram pierwszą zakładkę. Mi też się zdarza, że jednego dnia test jest negatywny ale pasek jest dość wyraźmy, a drugiego dnia też negatywny ale pasek już bledszy. Myślę że to normalne, ważne żeby wyłapać pozytywny. Swoją drogą polecam testy easy home.
Uff juz myślałam że coś źle wykonuje tezdjecia i we wszystkie zakładki dodałam zdjęcia 🤣 tez mam z allegro czytałam że z domowe labolatorium dobre zobaczymy jak się sprawdzi. Faktycznie startowałam z kreskami od zera z dnia na dzień coraz bardziej wyraźne aż miło się patrzy chociaż wolałabym jak większość z nas zobaczyć takie na innym tescie..😔

reklama
Do góry