reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Przez Was naszła mnie ochota na rzeczy których jeść nie mogę 😉
Powiem Wam że korci mnie zrobić test. Ja zawsze czekam do terminu @, ale tym te razem chyba nie wytrzymam do wtorku.
A to wszystko przez to że w szufladzie leżą testy i mówią do mnie: zrób nas zrób nas

reklama
Przez Was naszła mnie ochota na rzeczy których jeść nie mogę 😉
Powiem Wam że korci mnie zrobić test. Ja zawsze czekam do terminu @, ale tym te razem chyba nie wytrzymam do wtorku.
A to wszystko przez to że w szufladzie leżą testy i mówią do mnie: zrób nas zrób nas
We wtorek termin okresu? Dawaj te testy! Przecież trzy dni przed to nie ma wstydu testować 😃

A tak odnośnie jeszcze tych testów owulacyjnych... czekacie bite te 2 godziny beż korzystania z WC? Aż tak bardzo przestrzegacie tego?🤭

reklama
A z innej beczki, po dzisiejszym dniu mam dla Was dobrą radę. Jako, ze wierzę, ze wszystkim nam się uda i te dzieci się pojawią to pamiętajcie o jednym. Jeśli będą miały talent muzyczny - zignorujcie go!
Wierzcie mi, wiem co mówię. Po 3h koncercie oraz podliczeniu wszystkich wydatków w temacie. Trzeba go było pchać w astrofizykę…

Do góry