reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej kobietki. Zaczynam dopiero zabawę z testami owu to mój pierwszy cykl jestem totalnie zielona mam parę pytań do Was. Mam aplikacje premom i pytanie w którą zakładkę zdjecia robić? W pierwsza easy home czy others? Czym one sie różnią?
I czy to normalne że np wczoraj miałam 0.36 a dzis 0.20? ( mimo że dzisiejsza kreska T ciemniejsza niz wczoraj )Czy może źle zdjęcia wykonuje? Staram się w tym samym miejscu ale nie wiem w czym problem... będę wdzięczna za odpowiedź

Hej kobietki. Zaczynam dopiero zabawę z testami owu to mój pierwszy cykl jestem totalnie zielona mam parę pytań do Was. Mam aplikacje premom i pytanie w którą zakładkę zdjecia robić? W pierwsza easy home czy others? Czym one sie różnią?
I czy to normalne że np wczoraj miałam 0.36 a dzis 0.20? ( mimo że dzisiejsza kreska T ciemniejsza niz wczoraj )Czy może źle zdjęcia wykonuje? Staram się w tym samym miejscu ale nie wiem w czym problem... będę wdzięczna za odpowiedź
Też używam tej aplikacji. Jak używałam testów owulacyjnych z allegro to wybierałam "others", teraz używam easy home wiec wybieram pierwszą zakładkę. Mi też się zdarza, że jednego dnia test jest negatywny ale pasek jest dość wyraźmy, a drugiego dnia też negatywny ale pasek już bledszy. Myślę że to normalne, ważne żeby wyłapać pozytywny. Swoją drogą polecam testy easy home.

Też używam tej aplikacji. Jak używałam testów owulacyjnych z allegro to wybierałam "others", teraz używam easy home wiec wybieram pierwszą zakładkę. Mi też się zdarza, że jednego dnia test jest negatywny ale pasek jest dość wyraźmy, a drugiego dnia też negatywny ale pasek już bledszy. Myślę że to normalne, ważne żeby wyłapać pozytywny. Swoją drogą polecam testy easy home.
Uff juz myślałam że coś źle wykonuje tezdjecia i we wszystkie zakładki dodałam zdjęcia 🤣 tez mam z allegro czytałam że z domowe labolatorium dobre zobaczymy jak się sprawdzi. Faktycznie startowałam z kreskami od zera z dnia na dzień coraz bardziej wyraźne aż miło się patrzy chociaż wolałabym jak większość z nas zobaczyć takie na innym tescie..😔

reklama
Do góry