reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Czy naprawdę musisz usłyszeć parę gorzkich słów?
No daj już spokój, po co to komu. Jesteśmy złe, wredne, niesympatyczne i nie miałaś ochoty tu z nami być.
My się nie zmieniłyśmy więc nie wiem skąd nagle Tobie przyszła ochota?
No wiemy już, że Ci tu nie pasuje. Nic się nie zmieni.
Zasiałaś ferment, piąteczka cel osiągnięty.
A teraz miłego popołudnia. Paaaaaa [emoji8]
To był raczej twój cel 🙂
Przeczytaj konwersację od nowa. Kto wyciągnął problemy z 🍑?

Ps. Mam lepsze cele w życiu 🙂

reklama
A u mnie dzisiaj mija 37 dzień cyklu 🤣 test w 32 wyszedł negatywny więc eh 🤷‍♀️ nie biorę jednak tego duphastonu co mi lekarka przepisała trudno będę czekać na naturalną @.

A u mnie dzisiaj na obiad makaron z sosem curry z papryka cebulką i piersią z kurczaka wieczorem będę robić sernik 🙈🥰

Czekaj... Nie zrobiłaś już później testu? [emoji33][emoji33][emoji33]
Na co czekamy?
A u mnie dzisiaj mija 37 dzień cyklu [emoji1787] test w 32 wyszedł negatywny więc eh [emoji2368] nie biorę jednak tego duphastonu co mi lekarka przepisała trudno będę czekać na naturalną @.

A u mnie dzisiaj na obiad makaron z sosem curry z papryka cebulką i piersią z kurczaka wieczorem będę robić sernik [emoji85][emoji3059]

A u mnie dzisiaj mija 37 dzień cyklu 🤣 test w 32 wyszedł negatywny więc eh 🤷‍♀️ nie biorę jednak tego duphastonu co mi lekarka przepisała trudno będę czekać na naturalną @.

A u mnie dzisiaj na obiad makaron z sosem curry z papryka cebulką i piersią z kurczaka wieczorem będę robić sernik 🙈🥰
Sernik 🥰🥰🥰

My mamy taki deser dzis
20211219_214324.jpg

Masakra siedze na kiblu w lazience w knajpie i soe tak kiwam nad telefonem, bo przy mężu i znajomych nie chce zeby bylo widac ze pisze non stop na forum i jakies foty testow wrzucam.
Aż sama poczułam te emocje na podstawie twojej relacji😄
Życzę ci żeby beta ładnie wyszła, a jak się zameldujesz z wynikiem to pogratuluję dalszego etapu oczekiwania na dzieciaczka :)

Swoją drogą, styczeń już kilku dziewczynom przyniósł miłe niespodzianki. Dobrze się zaczął ten rok dla forumowiczek

reklama
Czekaj... Nie zrobiłaś już później testu? [emoji33][emoji33][emoji33]
Na co czekamy?
Boje sie zrobić ten test wiem ze wyjdzie negatywny a jak go kupie to robiąc się nakręce że może jednak 🙈 Mnie już takie cykle nie dziwią co prawda od jakiegoś czasu są w miarę regularne ale przed pierwsza ciąża potrafiłam nie mieć okresu nawet z pół roku. Hmm sama nie wiem czy robić 🤷‍♀️

Do góry