reklama
hachette
Fanka BB :)
Och jeja
Bibi89
Jeden z mascarpone, drugi solony karmel i 2 cinamon rollsyNie lubię pączków, ale z czym są? [emoji23][emoji28]
Z
zaz208622
Gość
No cóż, nie lubię ale jestem gotowa na poświęcenia [emoji23][emoji1786]
Jeden z mascarpone, drugi solony karmel i 2 cinamon rollsy [emoji3059]
Bibi89
A sorry , Stary mnie poprawił ze to nie mascarpone a biała nutellaJeden z mascarpone, drugi solony karmel i 2 cinamon rollsy
Z
zaz208622
Gość
Czekam
Boje sie zrobić ten test wiem ze wyjdzie negatywny a jak go kupie to robiąc się nakręce że może jednak [emoji85] Mnie już takie cykle nie dziwią co prawda od jakiegoś czasu są w miarę regularne ale przed pierwsza ciąża potrafiłam nie mieć okresu nawet z pół roku. Hmm sama nie wiem czy robić [emoji2368]
Z
zaz208622
Gość
[emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji1786]
A sorry , Stary mnie poprawił ze to nie mascarpone a biała nutella [emoji3059]
CzarnaOlcha
Zaangażowana w BB
Dziewczyny odpowiem zbiorczo:
Dziękuję za szybkie odp i wsparcie i ten wasz humor w postach!
Jesteście kochane.
Zazuu... jestes winna temu ze siedzialam w jednej z kabin w toalecie i sie zasmialam na glos przez twojego posta.a tam inne kobity tuz obok... takze ten...
Tego drugiego nie zrobilam zdj bo byla naprawde biel.a wgapiałam sie w niego dlugo na wszystkie strony.
Jestesmy w agrotustyce w gorach izerskich.
Apteka spory kawalek ale i tak pojechalabym. Tylko rozpacz bo do 14 otwarta dzis.
Zostaja mi moje testy...
Jutro rano osikam z tego samego moczu wszystkie dwa ktore jeszcze mam. Bo w pon to najwyzej apteka normalnie od 8 otwarta to sie kupi.
Dziękuję za szybkie odp i wsparcie i ten wasz humor w postach!
Jesteście kochane.
Zazuu... jestes winna temu ze siedzialam w jednej z kabin w toalecie i sie zasmialam na glos przez twojego posta.a tam inne kobity tuz obok... takze ten...
Tego drugiego nie zrobilam zdj bo byla naprawde biel.a wgapiałam sie w niego dlugo na wszystkie strony.
Jestesmy w agrotustyce w gorach izerskich.
Apteka spory kawalek ale i tak pojechalabym. Tylko rozpacz bo do 14 otwarta dzis.
Zostaja mi moje testy...
Jutro rano osikam z tego samego moczu wszystkie dwa ktore jeszcze mam. Bo w pon to najwyzej apteka normalnie od 8 otwarta to sie kupi.
reklama
Kamilad
Jak dla mnie to pozytyw, bez specjalnego przyglądania się jutro kreska na pewno będzie wyraźniejsza!Ale gapa ze mnie, sorki, z tego wszystkiego nie dołączyłam.
Moze wadliwy? Moze wy widzicie ze raczej nie rozowa ta kreska a ja zaklinam rzeczywistos? Powiekszylam zeby glownie bylo widac kreski, bo moze zwrocicie uwage na cos na co ja nie zwrocilam
Uprzedze pyt, w instrukcji byly 3 krople i tyle dokladnie dalam i za pierwszym i za drugim razem.
Podziel się: