reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny odpowiem zbiorczo:
Dziękuję za szybkie odp i wsparcie i ten wasz humor w postach!
Jesteście kochane.
Zazuu... jestes winna temu ze siedzialam w jednej z kabin w toalecie i sie zasmialam na glos przez twojego posta.a tam inne kobity tuz obok... 😆 takze ten...
Tego drugiego nie zrobilam zdj bo byla naprawde biel.a wgapiałam sie w niego dlugo na wszystkie strony.
Jestesmy w agrotustyce w gorach izerskich.
Apteka spory kawalek ale i tak pojechalabym. Tylko rozpacz bo do 14 otwarta dzis.
Zostaja mi moje testy...
Jutro rano osikam z tego samego moczu wszystkie dwa ktore jeszcze mam. Bo w pon to najwyzej apteka normalnie od 8 otwarta to sie kupi.

reklama
Ale gapa ze mnie, sorki, z tego wszystkiego nie dołączyłam.
Moze wadliwy? Moze wy widzicie ze raczej nie rozowa ta kreska a ja zaklinam rzeczywistos? Powiekszylam zeby glownie bylo widac kreski, bo moze zwrocicie uwage na cos na co ja nie zwrocilam
Uprzedze pyt, w instrukcji byly 3 krople i tyle dokladnie dalam i za pierwszym i za drugim razem.
Jak dla mnie to pozytyw, bez specjalnego przyglądania się 😍 jutro kreska na pewno będzie wyraźniejsza!

Do góry