reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Na bete najszybciej we wtorek/sroda bo wtedy wracamy.
Sluchajcie czy jest sens kombinowac i szukac jakiejs apteki zeby zakupic inny test? Tu troche klopot bo popoludnie sob i nie wiem czy szukac, czy dac spokoj ale moze ma sens test innej firmy?
Bo mam jeszcze na jutro oczywiscie (przywiozłam kilka :p) ale to wszystkie tej samej firmy.... wicie rozumicie, kupilam duzo jednych za jednym zamachem
To zależy czy twoja psychika potrzebuje tego testu 😁 bo jak wiesz lepiej testy robić rano ale jak masz chodzić nakręcona to dla świętego spokoju kup. A jak już będziesz w aptece to weź jeszcze na jutro innej firmy żeby rano już mieć jasny obraz a nie czekaj czerwony obraz sytuacji 🤣😊

reklama
Nie jestem głupia i siedzę tu dostatecznie długo żeby wiedzieć że są różnice w jednostkach. Poza tym to nie był mój pierwszy post dotyczący tego problemu. Gdybyś tu była na stałe a nie z doskoku żeby coś wtrącić, to byś o tym wiedziała, tak jak @Chemik97 słusznie zauważyła bo jest na bieżąco. I jestem na duphastonie, ale jestem też świadoma które leki mają wpływ na poziom, poza tym gdybym suplementowała to poziom by mnie nie dziwił...
Napisał ktoś czy jesteś głupia? Wiele dziewczyn nie wie, że jest różnica w jednostkach.
Co wy wszystkie takie cięte jesteście...

Do góry