reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ale gapa ze mnie, sorki, z tego wszystkiego nie dołączyłam.
Moze wadliwy? Moze wy widzicie ze raczej nie rozowa ta kreska a ja zaklinam rzeczywistos? Powiekszylam zeby glownie bylo widac kreski, bo moze zwrocicie uwage na cos na co ja nie zwrocilam
Uprzedze pyt, w instrukcji byly 3 krople i tyle dokladnie dalam i za pierwszym i za drugim razem.
ja też tu widzę ładną kreskę, rozluźnij się i powtórz jutro rano jak możesz 😉

reklama
Moze wadliwy? Moze wy widzicie ze raczej nie rozowa ta kreska a ja zaklinam rzeczywistos? Powiekszylam zeby glownie bylo widac kreski, bo moze zwrocicie uwage na cos na co ja nie zwrocilam
Uprzedze pyt, w instrukcji byly 3 krople i tyle dokladnie dalam i za pierwszym i za drugim razem.
Jeśli dobrze pamiętam to jesteś ok 10dpo więc może się zdarzyć, że jeden test będzie pozytywny a drugi negatywny bo beta pewnie nadal jest dosyć niska. Jutro powinny być już ładniejsze kreski. 🙂

Powtórz koniecznie z rana teścior! A jak masz ich więcej to i wieczorem bym zrobiła. Wątpię aby tak się pomylił :) trzymam mocno kciuki

Bardzo ładny 😃

Wracam właśnie po 11 godzinach pracy do domu, zjechana jak koń po westernie i jedyne o czym marzę to przegryzać pączki chipsami 🙈🙈 co u Was dziś dobrego na kolacje? Poszczujcie mnie trochę 😀
Ja właśnie się zacieszam jak baran bo chciałam zjeść hot doga i będziemy robić tortillę z parówkami (sto pro indyk!) i se zrobię kilka frytek do tego i napcham do środka! I sos czosnkowy i warzywka 😱 Jezu chce już. Mam nadzieje, ze Cię zainspirowałam 😂😂😂😂

Na bete najszybciej we wtorek/sroda bo wtedy wracamy.
Sluchajcie czy jest sens kombinowac i szukac jakiejs apteki zeby zakupic inny test? Tu troche klopot bo popoludnie sob i nie wiem czy szukac, czy dac spokoj ale moze ma sens test innej firmy?
Bo mam jeszcze na jutro oczywiscie (przywiozłam kilka :p) ale to wszystkie tej samej firmy.... wicie rozumicie, kupilam duzo jednych za jednym zamachem

Na bete najszybciej we wtorek/sroda bo wtedy wracamy.
Sluchajcie czy jest sens kombinowac i szukac jakiejs apteki zeby zakupic inny test? Tu troche klopot bo popoludnie sob i nie wiem czy szukac, czy dac spokoj ale moze ma sens test innej firmy?
Bo mam jeszcze na jutro oczywiscie (przywiozłam kilka :p) ale to wszystkie tej samej firmy.... wicie rozumicie, kupilam duzo jednych za jednym zamachem
Jak dziś wyszedł to i jutro wyjdzie na teście tej samej firmy 😀 drugie siki faktycznie mogły się już nie nadawać. A do jutra beta przyrośnie jeśli faktycznie jest, a ten test ze zdjęcia na to wskazuje :)

reklama
Do góry