reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jedyne co to może przedłużyć coś co nie ma sensu, o czym wiele razy tu czytałam i serio wierzyłam że to mnie nie spotka 😭😭 tez jestem w szoku ze tak stanowczo postawił sprawę jasno twierdząc że to do niczego nie prowadzi. Z drugiej strony wolałam to usłyszeć teraz niż za tydzień czy dwa... po prostu nie zdarzyłam zacząć się cieszyć... rozum mowi zeby już jutro tego proga nie brac (był to naturalny 200mg wrzucony dopochwowo wiec juz wyplynał) ale serce wciąż wierzy ... serio nie wiem co robić
Co zrobić? Zrobić przyrost. Koniec i kropka!

reklama
Jak już mówiłam ja do przyrostu bym nie brała bo jeśli już teraz ciąża nie ma szans to on rzeczywiście nic nie zmieni tylko wydłuży proces. Natomiast jeśli ciąża jest zdrowa to 2 dni bez proga nic jej nie zrobią
Ale jak wzięłam dzis i jutro nie wezmę to już zamykam temat, tak? W sensie ze nie powinno się brać I odstawiać bo to prowadzi do poronienia?

Mój mozg trochę nie pracuje wiec zapytam - w takiej sytuacji to nie jest bichem tylko już jak coś to poronienie ?

A zeby nie bylo tylko smutno to sa tez pozytywy:
-cos w koncu zaskoczyło, moze organizm zapamieta jak sie robi dzieci
- Dobrze ze nasikałam na 3 testy, będę mieć na pamiątkę przynajmniej
- utwierdziłam się w przekonaniu ze mam fantatystcznego partnera

Ide się wykąpać i ochłonąć. Mega wam dziękuję za wsparcie 😘😘😘

Ale jak wzięłam dzis i jutro nie wezmę to już zamykam temat, tak? W sensie ze nie powinno się brać I odstawiać bo to prowadzi do poronienia?

Mój mozg trochę nie pracuje wiec zapytam - w takiej sytuacji to nie jest bichem tylko już jak coś to poronienie ?
Biochem to poronienie. Tez przez to przechodziłam, ale u ciebie to nie jest powiedziane ze się nie rozkręci :*

Jeśli ciąża jest zdrowa to odstawienie tego proga nic nie zmieni. To tylko jedna tabletka.
O ciąży biochemicznej mówimy wtedy kiedy do poronienia dojdzie przed uwidocznieniem ciąży w obrazie usg uczyli najczęściej poniżej bety 1000

@Bibi89 ech, biedna 🥺 ile my kobiety musimy się wycierpieć, ale tez ile potrafimy udźwignąć i iść z tym ciężarem przez całe życie to jest aż nieprawdopodobne. Przytul się do męża i spróbuj zasnąć. Ściskam mocno.

Nie odzywałam się, bo z napięciem śledziłam co się wydarzy... Normalnie nie mogę uwierzyć w to co się dzieje... 🥺 I tak trzymam kciuki do końca 🤞

reklama
Jedyne co to może przedłużyć coś co nie ma sensu, o czym wiele razy tu czytałam i serio wierzyłam że to mnie nie spotka 😭😭 tez jestem w szoku ze tak stanowczo postawił sprawę jasno twierdząc że to do niczego nie prowadzi. Z drugiej strony wolałam to usłyszeć teraz niż za tydzień czy dwa... po prostu nie zdarzyłam zacząć się cieszyć... rozum mowi zeby już jutro tego proga nie brac (był to naturalny 200mg wrzucony dopochwowo wiec juz wyplynał) ale serce wciąż wierzy ... serio nie wiem co robić
Ściskam Cię mocno, ale nadal wierzę że u Ciebie będzie dobrze i jeszcze się rozkręci ta ciąża 😘 a jak nie, to tak jak piszesz, może w końcu coś zatrybilo i następnym razem uda się bez problemu zajść w zdrowa ciążę ✊

Do góry