reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Witam się w 4 dniu cyklu, niestety dopadła mnie choroba, gardło i zatoki to chce mi rozwalić. Pójdę dzisiaj do lekarza, mam nadzieję, że na testy na covida mnie nie wyślą 😅 mimo zaleceń Gin, nie wzięłam aromeku w 2 i 7 dniu cyklu, tylko biorę ciągiem od 2 do 6 dnia. Czuję się jak przestępca 😂 chciałam w sobotę iść na moni, mam nadzieję, że choróbsko mi przejdzie i normalnie pójdę

reklama
Oczekuję [emoji41]

P. S. Testeo dalej se mają cienie z dnia na dzień coraz mniejsze. Dziś już ledwo widoczne i całkowicie szare i nawet bym se myślała, że one tak mają gdyby nie fakt, że u Starego był bialutki
Wyniki pewnie koło 16 :)
A ja albo mam już majaki starcze albo coś tam nadal na tych testach ćmi, jak nic wywiozą mnie do Tworek 😬

Załączniki

• 8C24FAF0-19A8-455F-A57D-DA941EC6F2C4.jpeg
    8C24FAF0-19A8-455F-A57D-DA941EC6F2C4.jpeg
    320,6 KB · Wyświetleń: 123
Teraz widzę, ze na tym zdjęciuto goowno widać, ale na żywo coś tam majaczy 😬
Anyway, porażka wisi w powietrzu 🤷🏻‍♀️😕

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowa, ale ciężko z siebie wykrzesać choćby odrobinę entuzjazmu po tym jak porażka na stałe wpisała się w nasz comiesięczny harmonogram. Po tej kresce z przed dwóch dni gdzieś tam zabiło mi mocniej serce, ale w takim przypadku dziś już kreska przecież powinna być mocniejsza :) Gdyby była przynajmniej tak samo widoczna to jeszcze bym się tego trzymała, a tu dupa zbita. No ale wstrzymam się z tym marazmem do popołudnia, niech się dzieje wola nieba :)

Do góry