reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hmmma. Przy fragmentacji prawidłowy wynik to nie jest jakoś do 15%?
Może być. Może mieć facet gicior wyniki podstawowe, a fragmentacja leży.
U mas zbadalismy dopiero po poprawie wynikow. I dobry wynik to powyżej 80%, my mamy chyba 70, już nie pamiętam. A jak mieliśmy te tragiczne wyniki to pewnie tez bylo gorzej.

reklama
Może być. Może mieć facet gicior wyniki podstawowe, a fragmentacja leży.
U mas zbadalismy dopiero po poprawie wynikow. I dobry wynik to powyżej 80%, my mamy chyba 70, już nie pamiętam. A jak mieliśmy te tragiczne wyniki to pewnie tez bylo gorzej.
Dzięki, w takim razie jak mi w immuno nic nie wyjdzie to chyba będziemy badać typa dalej :D

Już nie wiem co ze sobą zrobić... @ dalej brak... 47 dzień chyba już przestaję liczyć 😢😢😢
Piersi spadły, od 2 dni rano lekkie plamienie i to byłoby na tyle, już mam dość.

reklama
Chodzi mi o to, że okres przyjdzie po odstawieniu duphastonu wiec nie rozumiem czemu jesteś załamana.. U większości kobiet now przychodzi miesiączka w trakcie suplementacji tylko dopiero po odstawieniu. Minie u dni, odstawisz i po kilku dniach przyjdzie okres. A może przyjść nawet po 14. Po prostu musisz uzbroić się w cierpliwość
Lekarz mowil żeby odstawić po 7 dniach, myślisz ze moge szybciej i przyjdzie ?

Do góry