reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hmmma. Przy fragmentacji prawidłowy wynik to nie jest jakoś do 15%?
Może być. Może mieć facet gicior wyniki podstawowe, a fragmentacja leży.
U mas zbadalismy dopiero po poprawie wynikow. I dobry wynik to powyżej 80%, my mamy chyba 70, już nie pamiętam. A jak mieliśmy te tragiczne wyniki to pewnie tez bylo gorzej.

reklama
Może być. Może mieć facet gicior wyniki podstawowe, a fragmentacja leży.
U mas zbadalismy dopiero po poprawie wynikow. I dobry wynik to powyżej 80%, my mamy chyba 70, już nie pamiętam. A jak mieliśmy te tragiczne wyniki to pewnie tez bylo gorzej.
Dzięki, w takim razie jak mi w immuno nic nie wyjdzie to chyba będziemy badać typa dalej :D

Już nie wiem co ze sobą zrobić... @ dalej brak... 47 dzień chyba już przestaję liczyć 😢😢😢
Piersi spadły, od 2 dni rano lekkie plamienie i to byłoby na tyle, już mam dość.

reklama
Chodzi mi o to, że okres przyjdzie po odstawieniu duphastonu wiec nie rozumiem czemu jesteś załamana.. U większości kobiet now przychodzi miesiączka w trakcie suplementacji tylko dopiero po odstawieniu. Minie u dni, odstawisz i po kilku dniach przyjdzie okres. A może przyjść nawet po 14. Po prostu musisz uzbroić się w cierpliwość
Lekarz mowil żeby odstawić po 7 dniach, myślisz ze moge szybciej i przyjdzie ?

Do góry