reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny robiłam dziś badania w 3dc co sądzicie ?
Prolaktyna i teść w górnej granicy ale w normie,sprawdziłabym za 2 mies czy nie rosną,stosunek lh do fsh wydaje się w porządku (podobny do mojego) i estrogen też, jak się mylę to mnie tu dziewczyny poprawią :)

reklama
Prolaktyna i teść w górnej granicy ale w normie,sprawdziłabym za 2 mies czy nie rosną,stosunek lh do fsh wydaje się w porządku (podobny do mojego) i estrogen też, jak się mylę to mnie tu dziewczyny poprawią :)
I jeszcze przyszedł mi wynik z piątku jakb byłam u lekarza pani doktor zleciał progesteron po tym wyniku który jej przyniosłam w środę 1,9i był 0,67 w sobotę przyszła @ czyli możliwe ze on był tak niski dlatego ze @ miała być za 2 dni ?

A czy robiłyście może testy clearblue? Podoba mi się koncepcja braku domysłów czy ta kreska jest odpowiednio mocna .. Albo jest pozytywny albo nie.
Takie ilości testów jakie przerabiam to z torbami bym poszła na te clearblue 😅 jedynie po pozytywnym bym go sobie kupiła do fotek itd 😀

Wracam po weekendowym odpoczynku, trochę przerwy sobie zrobiłam :) I odrazu wyskakuję z pytaniem, w sobotę 8 dni po zabiegu robiłam test żeby sprawdzić czy beta spadła, był jeszcze dodatni. W ubiegły poniedziałek miałam usg w 4dniu po zabiegu i już był pęcherzyk 13mm. Myślicie ze jak beta jeszcze się utrzymuje to wogole dojdzie do owulacji? I czy w tym przypadku testy owu by wyszły wiarygodne? Nie robiłam ich do tej pory no sama nie wiedziałam czy chcemy się starać i ogólnie jeszcze chyba odpuścimy bo po usg miałam spore bóle i jednak poczekam do następnej @ żeby beta całkiem spadła. W środę wybieram się na poszerzone badania :)

Ja owulowalam za każdym razem mimo pozytywnej bety
Wracam po weekendowym odpoczynku, trochę przerwy sobie zrobiłam :) I odrazu wyskakuję z pytaniem, w sobotę 8 dni po zabiegu robiłam test żeby sprawdzić czy beta spadła, był jeszcze dodatni. W ubiegły poniedziałek miałam usg w 4dniu po zabiegu i już był pęcherzyk 13mm. Myślicie ze jak beta jeszcze się utrzymuje to wogole dojdzie do owulacji? I czy w tym przypadku testy owu by wyszły wiarygodne? Nie robiłam ich do tej pory no sama nie wiedziałam czy chcemy się starać i ogólnie jeszcze chyba odpuścimy bo po usg miałam spore bóle i jednak poczekam do następnej @ żeby beta całkiem spadła. W środę wybieram się na poszerzone badania :)

@hachette ja też czekam - gdzie jest beta?!
tenor.gif

reklama
Do góry