L
Ladycarooo
Gość
Hej! Jutro rano mam sono hsg. Proszę o kciuki, a @pluto_nova o czarodzieja xD ale może daj innego niż tamten bo mnie oszukał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuję Ci, Tobie życzę jak najkrótszej drogi do tego, abyś została mamaJa teraz badałam TSH, wskaźnik HOMA, prolaktyne i wszystko mam w normie, jedynie estradiol za niski i dlatego mam brać ten estrofem.
Życzę Ci tego, żeby stymulacja pomogła i jajniki zaczęły pracę
U mnie z dietą też ciężko, bo lubię sobie zjeść, ale zaczęłam zastępować niektóre posiłki daniami z Akademii Płodności i jest bardzo smacznie
No właśnie, zawsze mogło być gorzejPół paczki to przecież nie cała paczka!
Hej! Jutro rano mam sono hsg. Proszę o kciuki, a @pluto_nova o czarodzieja xD ale może daj innego niż tamten bo mnie oszukał
Wspaniały. I wskazuje plemnikom drogę, gdzie płynąć xDZobacz załącznik 1377950
Mam nadzieję, że ten będzie ok - trochę skromniejszy. Tamten też mnie oszukał
on pokazuje odkąd dokąd Ci jajniory przedmuchająWspaniały. I wskazuje plemnikom drogę, gdzie płynąć xD
Tak.1,5. To Twój pierwszy cykl na podwójnej dawce?
U mnie jakas masakra... tak się cieszyłam że nie mam żadnych efektów ubocznych metforminy. Pierwszy tydzień nie odczułam zupełnie nic poza spadkiem wagi o prawie 2 kg wiec była radość... za to w tym tyg od wczoraj mam straszne nudności, nie jestem w stanie nic zjeść poza kanapkami [emoji24] nic mi nie smakuje a jak już coś w siebie wepchnąć to zgaga mnie męczy [emoji24][emoji24] zaczynam powoli czuć głód ale nie mogę patrzeć na jedzenie [emoji24][emoji24] jedyny powód jaki widzę to właśnie ta metformina [emoji1785]