Z
zaz208622
Gość
Dzięki!
Z tego co kojarzę to nie należy odstawiać. Dopiero jak będzie widać że fajnie zbiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co kojarzę to nie należy odstawiać. Dopiero jak będzie widać że fajnie zbiło
Mam nadzieję, że zbiję z tobą dzisiaj piątkę, bo w końcu jakieś plamienie rano zobaczyłam, może się rozkręciWitam się w 1dc 10cs
No jeśli będzie owulacja to napewno.
Generalnie z jakiego powodu miałaś przepisany duphaston? Masz jakiekolwiek wskazania?
Dostałam info od lekarza, że przy Lametta (letrozol) trzeba brać dupka w II części cyklu, nawet jeśli nie zamierzam się w nim starać. Miałam przepisany w ramach cyklu stymulowanego (który chyba był przepisany za szybko, zamierzam w przyszłym cyklu poobserwować naturalne pęcherzyki).No jeśli będzie owulacja to napewno.
Generalnie z jakiego powodu miałaś przepisany duphaston? Masz jakiekolwiek wskazania?
Dostałam info od lekarza, że przy Lametta (letrozol) trzeba brać dupka w II części cyklu, nawet jeśli nie zamierzam się w nim starać. Miałam przepisany w ramach cyklu stymulowanego (który chyba był przepisany za szybko, zamierzam w przyszłym cyklu poobserwować naturalne pęcherzyki).
Ja po letrozolu nie miałam zalecenia że muszę brać dupka czy proga bo nie mam problemu z niedoborem więc dziwne zalecenie... Dostałam duże dawki proga wtedy gdy mi pęcherzyk nie pękł by wspomóc regresję torbieli (co było jednorazowym incydentem)Dostałam info od lekarza, że przy Lametta (letrozol) trzeba brać dupka w II części cyklu, nawet jeśli nie zamierzam się w nim starać. Miałam przepisany w ramach cyklu stymulowanego (który chyba był przepisany za szybko, zamierzam w przyszłym cyklu poobserwować naturalne pęcherzyki).
Ja teraz badałam TSH, wskaźnik HOMA, prolaktyne i wszystko mam w normie, jedynie estradiol za niski i dlatego mam brać ten estrofem.Tak, ja zaczynam, bo ostatnie 5 miesięcy jej nie miałam, to mieć pewnie nie będę
Boję się tylko, że się okaże, nic nie pomogła i że są jakieś inne problemy, o których nie wiem. Narazie biorę bromocorn na obniżenie prolaktyny i pije inofem. To tyle w sumie.
A wczoraj do pracy wzięłam warzywa z kurczakiem na parze i sobie myślę, kurde jaka jestem zdrowa, dobrze mi idzie, a wieczorem zeżarłam pół paczki chipsów