reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny jest tu któraś z was z Wawki? Polecicie jakieś labo (otwarte w sobote) gdzie dostanę szybko wyniki online? I jaka jest cena za progesteron ?

reklama
To do mnie ostatnio mój stary przyszedł i mówił, że mama go pytała : a wy to czemu nie macie dzieci? Pewnie Karolina nie może? Pewnie te hormony bierze...
No nie powiem, zrobiło mi się przykro, na szczęście mnie obronil i trochę na nią naskoczyl. Wiem, że nie mówiła tego po złości, po prostu to taka prosta babka ze wsi, co ma 5 dorosłych dzieci i ona takiego problemu jak ja nie miała, to tego wszystkiego nie rozumie. Wkurza mnie też taka presja od innych
to się teściowa popisała 😖
Ja niedawno wyciągnęłam z piekarnika fit brownie z mango - komuś kawałek? 😁
A! Zapomniałam Wam powiedzieć, że od kiedy jadłam ananasa na zagnieżdżenie, to teraz muszę co jakiś czas kupować, bo ostatnio to ulubiony słodycz moich nastolatków 😂 Eliza zawsze lubiła, a Krystian jak to chłop dopiero odkrył jego moc (świeżego) i stwierdził, że to jego ulubiony owoc 🤣

Załączniki

• 6447a192-ea1c-4556-83ce-8d3de3ba809d.jpg
    6447a192-ea1c-4556-83ce-8d3de3ba809d.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 63
A! Zapomniałam Wam powiedzieć, że od kiedy jadłam ananasa na zagnieżdżenie, to teraz muszę co jakiś czas kupować, bo ostatnio to ulubiony słodycz moich nastolatków 😂 Eliza zawsze lubiła, a Krystian jak to chłop dopiero odkrył jego moc (świeżego) i stwierdził, że to jego ulubiony owoc 🤣
Ja poproszę przepis !

Ale smakowicie wygląda! 😋
A tak w ogóle śliczne imię dla córki - Eliza 😍

Wczoraj miałam to samo spostrzeżenie, dawno zadna nie poszła na mamusie… to się musi zmienić! ;)

Wczoraj rozmawiałam z kumpelą w pracy, powiedziałam jej o tym, ze będziemy z narzeczonym kierowani do kliniki leczenia niepłodności, a ona do mnie „MUSISZ PRZESTAĆ SIĘ STARAĆ” 🤣🤣🤣 ręce z dupą mi opadły, nie skomentowałam wiec dodała „nooo, ja tez nie od razu zaszłam, zajęło mi to 5 mcy i dopiero jak stwierdziłam, ze w dupie to mam to się udało” 🤣 dziewczyny, nie wiem czy słyszałyście 😂 ale jak nie to musicie odpuścić i zajdziecie 😂
Zatem na dzień kobiet życzę Wam, żeby nikt nie dawał Wam rad z dupy 😂❤️
W dupie to ja nie powiem co mam bo od niedzieli mam jelitowkę 😂
Z tymi radami to niech wypieprzają na księżyc 🤭
Dziewczyny życzę nam wszystkim żeby się udało i żebyśmy jeszcze w tym roku spotkały się na wątku dla mamusiek a w kolejnym na wspólnych spacerach 😍❤️

Ja poproszę przepis !
ja robiłam z podwójnej porcji, bo te składniki co na zdjeciu to na małą porcję.
Czekoladę rozpuszczasz z masłem, potem dodajesz resztę i miksujesz (żeby się wszystko ładnie połączyło). Przelewasz do formy, wykladasz na to mango. Pieczesz w temp 175 (u mnie góra - dół) 25 min (jeśli wolisz bardziej zwarte i suchsze to przeciagasz maks 5 min) i voila! 😝 Roboty przy tym zero 😁

Załączniki

• 983d8f43-43c2-4333-b172-9e6724ab8c66.jpg
    983d8f43-43c2-4333-b172-9e6724ab8c66.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 75
Mam jedno pytanie [emoji87]
Co jest fit w tym przepisie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
ja robiłam z podwójnej porcji, bo te składniki co na zdjeciu to na małą porcję.
Czekoladę rozpuszczasz z masłem, potem dodajesz resztę i miksujesz (żeby się wszystko ładnie połączyło). Przelewasz do formy, wykladasz na to mango. Pieczesz w temp 175 (u mnie góra - dół) 25 min (jeśli wolisz bardziej zwarte i suchsze to przeciagasz maks 5 min) i voila! [emoji13] Roboty przy tym zero [emoji16]

reklama
Do góry