reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny jest tu któraś z was z Wawki? Polecicie jakieś labo (otwarte w sobote) gdzie dostanę szybko wyniki online? I jaka jest cena za progesteron ?

reklama
To do mnie ostatnio mój stary przyszedł i mówił, że mama go pytała : a wy to czemu nie macie dzieci? Pewnie Karolina nie może? Pewnie te hormony bierze...
No nie powiem, zrobiło mi się przykro, na szczęście mnie obronil i trochę na nią naskoczyl. Wiem, że nie mówiła tego po złości, po prostu to taka prosta babka ze wsi, co ma 5 dorosłych dzieci i ona takiego problemu jak ja nie miała, to tego wszystkiego nie rozumie. Wkurza mnie też taka presja od innych
to się teściowa popisała 😖
Ja niedawno wyciągnęłam z piekarnika fit brownie z mango - komuś kawałek? 😁
A! Zapomniałam Wam powiedzieć, że od kiedy jadłam ananasa na zagnieżdżenie, to teraz muszę co jakiś czas kupować, bo ostatnio to ulubiony słodycz moich nastolatków 😂 Eliza zawsze lubiła, a Krystian jak to chłop dopiero odkrył jego moc (świeżego) i stwierdził, że to jego ulubiony owoc 🤣

Załączniki

• 6447a192-ea1c-4556-83ce-8d3de3ba809d.jpg
    6447a192-ea1c-4556-83ce-8d3de3ba809d.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 60
A! Zapomniałam Wam powiedzieć, że od kiedy jadłam ananasa na zagnieżdżenie, to teraz muszę co jakiś czas kupować, bo ostatnio to ulubiony słodycz moich nastolatków 😂 Eliza zawsze lubiła, a Krystian jak to chłop dopiero odkrył jego moc (świeżego) i stwierdził, że to jego ulubiony owoc 🤣
Ja poproszę przepis !

Ale smakowicie wygląda! 😋
A tak w ogóle śliczne imię dla córki - Eliza 😍

Wczoraj miałam to samo spostrzeżenie, dawno zadna nie poszła na mamusie… to się musi zmienić! ;)

Wczoraj rozmawiałam z kumpelą w pracy, powiedziałam jej o tym, ze będziemy z narzeczonym kierowani do kliniki leczenia niepłodności, a ona do mnie „MUSISZ PRZESTAĆ SIĘ STARAĆ” 🤣🤣🤣 ręce z dupą mi opadły, nie skomentowałam wiec dodała „nooo, ja tez nie od razu zaszłam, zajęło mi to 5 mcy i dopiero jak stwierdziłam, ze w dupie to mam to się udało” 🤣 dziewczyny, nie wiem czy słyszałyście 😂 ale jak nie to musicie odpuścić i zajdziecie 😂
Zatem na dzień kobiet życzę Wam, żeby nikt nie dawał Wam rad z dupy 😂❤️
W dupie to ja nie powiem co mam bo od niedzieli mam jelitowkę 😂
Z tymi radami to niech wypieprzają na księżyc 🤭
Dziewczyny życzę nam wszystkim żeby się udało i żebyśmy jeszcze w tym roku spotkały się na wątku dla mamusiek a w kolejnym na wspólnych spacerach 😍❤️

Ja poproszę przepis !
ja robiłam z podwójnej porcji, bo te składniki co na zdjeciu to na małą porcję.
Czekoladę rozpuszczasz z masłem, potem dodajesz resztę i miksujesz (żeby się wszystko ładnie połączyło). Przelewasz do formy, wykladasz na to mango. Pieczesz w temp 175 (u mnie góra - dół) 25 min (jeśli wolisz bardziej zwarte i suchsze to przeciagasz maks 5 min) i voila! 😝 Roboty przy tym zero 😁

Załączniki

• 983d8f43-43c2-4333-b172-9e6724ab8c66.jpg
    983d8f43-43c2-4333-b172-9e6724ab8c66.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 72
Mam jedno pytanie [emoji87]
Co jest fit w tym przepisie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
ja robiłam z podwójnej porcji, bo te składniki co na zdjeciu to na małą porcję.
Czekoladę rozpuszczasz z masłem, potem dodajesz resztę i miksujesz (żeby się wszystko ładnie połączyło). Przelewasz do formy, wykladasz na to mango. Pieczesz w temp 175 (u mnie góra - dół) 25 min (jeśli wolisz bardziej zwarte i suchsze to przeciagasz maks 5 min) i voila! [emoji13] Roboty przy tym zero [emoji16]

reklama
Do góry