reklama
pluto_nova
Moderator
to się teściowa popisałaTo do mnie ostatnio mój stary przyszedł i mówił, że mama go pytała : a wy to czemu nie macie dzieci? Pewnie Karolina nie może? Pewnie te hormony bierze...
No nie powiem, zrobiło mi się przykro, na szczęście mnie obronil i trochę na nią naskoczyl. Wiem, że nie mówiła tego po złości, po prostu to taka prosta babka ze wsi, co ma 5 dorosłych dzieci i ona takiego problemu jak ja nie miała, to tego wszystkiego nie rozumie. Wkurza mnie też taka presja od innych
Ja niedawno wyciągnęłam z piekarnika fit brownie z mango - komuś kawałek?
A! Zapomniałam Wam powiedzieć, że od kiedy jadłam ananasa na zagnieżdżenie, to teraz muszę co jakiś czas kupować, bo ostatnio to ulubiony słodycz moich nastolatków Eliza zawsze lubiła, a Krystian jak to chłop dopiero odkrył jego moc (świeżego) i stwierdził, że to jego ulubiony owoc
Załączniki
Bibi89
Fanka BB :)
Ja poproszę przepis !to się teściowa popisała
A! Zapomniałam Wam powiedzieć, że od kiedy jadłam ananasa na zagnieżdżenie, to teraz muszę co jakiś czas kupować, bo ostatnio to ulubiony słodycz moich nastolatków Eliza zawsze lubiła, a Krystian jak to chłop dopiero odkrył jego moc (świeżego) i stwierdził, że to jego ulubiony owoc
Ceonis
Ale smakowicie wygląda!to się teściowa popisała
A tak w ogóle śliczne imię dla córki - Eliza
Karooola28
W dupie to ja nie powiem co mam bo od niedzieli mam jelitowkęWczoraj miałam to samo spostrzeżenie, dawno zadna nie poszła na mamusie… to się musi zmienić!
Wczoraj rozmawiałam z kumpelą w pracy, powiedziałam jej o tym, ze będziemy z narzeczonym kierowani do kliniki leczenia niepłodności, a ona do mnie „MUSISZ PRZESTAĆ SIĘ STARAĆ” ręce z dupą mi opadły, nie skomentowałam wiec dodała „nooo, ja tez nie od razu zaszłam, zajęło mi to 5 mcy i dopiero jak stwierdziłam, ze w dupie to mam to się udało” dziewczyny, nie wiem czy słyszałyście ale jak nie to musicie odpuścić i zajdziecie
Zatem na dzień kobiet życzę Wam, żeby nikt nie dawał Wam rad z dupy
Z tymi radami to niech wypieprzają na księżyc
Dziewczyny życzę nam wszystkim żeby się udało i żebyśmy jeszcze w tym roku spotkały się na wątku dla mamusiek a w kolejnym na wspólnych spacerach
pluto_nova
Moderator
ja robiłam z podwójnej porcji, bo te składniki co na zdjeciu to na małą porcję.Ja poproszę przepis !
Czekoladę rozpuszczasz z masłem, potem dodajesz resztę i miksujesz (żeby się wszystko ładnie połączyło). Przelewasz do formy, wykladasz na to mango. Pieczesz w temp 175 (u mnie góra - dół) 25 min (jeśli wolisz bardziej zwarte i suchsze to przeciagasz maks 5 min) i voila! Roboty przy tym zero
Załączniki
pluto_nova
Moderator
mi też się podobaAle smakowicie wygląda!
A tak w ogóle śliczne imię dla córki - Eliza
Z
zaz208622
Gość
Mam jedno pytanie [emoji87]
Co jest fit w tym przepisie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Co jest fit w tym przepisie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
ja robiłam z podwójnej porcji, bo te składniki co na zdjeciu to na małą porcję.
Czekoladę rozpuszczasz z masłem, potem dodajesz resztę i miksujesz (żeby się wszystko ładnie połączyło). Przelewasz do formy, wykladasz na to mango. Pieczesz w temp 175 (u mnie góra - dół) 25 min (jeśli wolisz bardziej zwarte i suchsze to przeciagasz maks 5 min) i voila! [emoji13] Roboty przy tym zero [emoji16]
Śnieżka1990
A jaka dzielnica jest Ci najbliższa?Dziewczyny jest tu któraś z was z Wawki? Polecicie jakieś labo (otwarte w sobote) gdzie dostanę szybko wyniki online? I jaka jest cena za progesteron ?
reklama
pluto_nova
Moderator
mąka owsiana jest mniej kaloryczna niż pszenna, to samo tyczy się ksylitoluMam jedno pytanie [emoji87]
Podziel się: