Cześć dziewczyny mam takie pytanie odkąd staramy się o dziecko mam plamienie po owulacji zależy 12-17 dc jak zgłaszałam to gin twierdzi żeby się nie przejmować jednak trochę popadam w paranoje dlaczego tak się dzieje skoro wcześniej nir miałam ? Zmienić gin i nalegać na zdiagnozowanie ? Któraś z was tak może miała podobna sytuacje ?
reklama
hachette
Fanka BB :)
M
ale mówiłaś o tym lekarzowi? Co on na to? Jak długie są te plamienia?Cześć dziewczyny mam takie pytanie odkąd staramy się o dziecko mam plamienie po owulacji zależy 12-17 dc jak zgłaszałam to gin twierdzi żeby się nie przejmować jednak trochę popadam w paranoje dlaczego tak się dzieje skoro wcześniej nir miałam ? Zmienić gin i nalegać na zdiagnozowanie ? Któraś z was tak może miała podobna sytuacje ?
Mówiłam 2-3 dni nie jest duże ale jest zazwyczaj przy wysiłku jednak nie jakiś nadmiernym tylko czynności typu wyniesienie zakupów, chodzenie po schodach, stosunku ale tylko występuje 2-3dni po owulacji później ustępuje Planuje zrobić progesteron ale dopiero w 21dc a zaznaczę ze wcześniej tego nir miałam i sama już nie wiemM
ale mówiłaś o tym lekarzowi? Co on na to? Jak długie są te plamienia?
Twierdzi ze fizjologiczne plamienieMówiłam 2-3 dni nie jest duże ale jest zazwyczaj przy wysiłku jednak nie jakiś nadmiernym tylko czynności typu wyniesienie zakupów, chodzenie po schodach, stosunku ale tylko występuje 2-3dni po owulacji później ustępuje Planuje zrobić progesteron ale dopiero w 21dc a zaznaczę ze wcześniej tego nir miałam i sama już nie wiem
Karooola28
Zmień ginekologa…Twierdzi ze fizjologiczne plamienie
Jak 12-17 dzień po owu to może być późne zagnieżdżenie i powinien już coś z tym robić moim zdaniem, jeśli mówisz że to się powtarza
Bibi89
12-17dc a nie dpoZmień ginekologa…
Jak 12-17 dzień po owu to może być późne zagnieżdżenie i powinien już coś z tym robić moim zdaniem, jeśli mówisz że to się powtarza
Karooola28
A można coś zrobić przy takiej diagnozie prócz operacji?Ja o tym, ze mam dwurożną dowiedziałam się pół roku temu po tym, jak w przypływie emocji postanowiłam wydać w ciul hajsu na wizytę u jakiejś ponoć zajebistej lekarki z zajebistym sprzętem w Warszawie. Powiedziała mi, ze mam dwurożną i ze wyglada jak serduszko, a ja niewiele myśląc odpadłam: ooo jak uroczo! a miła pani nie wyprowadziła mnie z tego błędu. Co więcej żaden inny lekarz mi tego nie potwierdził
Tez się naczytałam, ale co zrobisz? Nie wplyniesz w żaden z sposób na to, wiec wole się skupić na tym, co co mogę jeszcze zmienić i czego mogę spróbować, żeby się udało
No ja też to pierwszy raz usłyszałam a do ginekologa chodzę od 14 lat…
Karooola28
Aaaa Ok chyba się jescze nie obudziłam12-17dc a nie dpo
Madame JS
Mój lekarz też tak mówił na moje plamienia kilka dni po miesiączce... przynajmniej na początku. Ale nalegałam na dalszą diagnozę ;-) Miałam już wcześniej badania hormonalne, więc zaburzenia były wykluczone. Okazało się, że miałam małego polipa - po jego usunięciu problem zniknął.Twierdzi ze fizjologiczne plamienie
reklama
L
Ladycarooo
Gość
No wlasnie ja też mam plamienia tyle ze po owulacji... i tez mam zamiar cisnąć dalej doagnoze. W jakim badaniu wyszedl polip?Mój lekarz też tak mówił na moje plamienia kilka dni po miesiączce... przynajmniej na początku. Ale nalegałam na dalszą diagnozę ;-) Miałam już wcześniej badania hormonalne, więc zaburzenia były wykluczone. Okazało się, że miałam małego polipa - po jego usunięciu problem zniknął.
Podziel się: