reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny jakoś zniosłam w miarę to niepowodzenie mimo ze @ nie ma to wiem ze będzie bo beta wyszła żadna, ale ostatnio ginekolog wspomniał coś o macicy dwudrożnej czy z przegroda coś takiego zapytałam tylko czy to może powodować problemy z zajściem a on ze bardziej z rozwojem i utrzymaniem i jakoś to zignorowałam ale dzisiaj czytam o tym i się załamałam :(
Macie któraś z Was taka diagnozę?
Czekam na @ i na wizytę, mam mieć laparoskopie i drożność ale boje się ze ta diagnoza się potwierdzi i nigdy nie uda mi się zajść nawet przez in vitro przez tą macice 😔

reklama
u mnie po owu automatycznie skacze na powyżej 37 i tak się utrzymuje (więc u mnie skok jest bardzo ładnie widoczny), ale wiem, że niektórzy mając ogólnie niskie temperatury mają o wiele mniejszy skok. Musisz zobaczyć kilka cykli pomierzyć to wtedy będziesz widziała kiedy jest u Ciebie 😝
No na Twoich to widać idealnie! Ja mam właśnie niskie temperatury ciała raczej.
Robisz tez owulaki ? Pokrywają ci się z wykresem ? Tzn ze faktycznie ok 2 dni po piku temperatura idzie w górę? Bo rozumiem że temperatura rośnie jak już jest po owulacji? Wiec np jak jutro będę mieć skok to znaczy że dziś była, nie ?

No na Twoich to widać idealnie! Ja mam właśnie niskie temperatury ciała raczej.
Robisz tez owulaki ? Pokrywają ci się z wykresem ? Tzn ze faktycznie ok 2 dni po piku temperatura idzie w górę? Bo rozumiem że temperatura rośnie jak już jest po owulacji? Wiec np jak jutro będę mieć skok to znaczy że dziś była, nie ?
tak robię, pozytywy 13 dc, owulacja 14dc, wzrost temperatury 1dpo - jak w podręczniku 🤣

No witaj!
Nareszczcie, ja też już bym chciała, ale czekam do przyszłego tygodnia 😉
No, ja się cieszę, w końcu mogę puścić osrany cykl w zapomninie.
I mam dylemat bo drożność w piątek a ja mogę mieć jeszcze jakieś plamienia pookresowe.... Więc muszę zadzwonić i spytać jak to zrobić, czy przekładać

No, ja się cieszę, w końcu mogę puścić osrany cykl w zapomninie.
I mam dylemat bo drożność w piątek a ja mogę mieć jeszcze jakieś plamienia pookresowe.... Więc muszę zadzwonić i spytać jak to zrobić, czy przekładać
No też właśnie o to chodzi, ja też się niecierpliwie, żeby skończyć ten cykl.
Daj koniecznie znać jak tam z tą drożnością 😉

reklama
Do góry