L
Ladycarooo
Gość
no dla mnie strumieniowe były spoko tylko trochę za małe okienko miały dlatego zaczełam szukać innychJa miałam tylko strumieniowe,nigdy mi nie pokazały fałszywej kreski nawet teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dla mnie strumieniowe były spoko tylko trochę za małe okienko miały dlatego zaczełam szukać innychJa miałam tylko strumieniowe,nigdy mi nie pokazały fałszywej kreski nawet teraz
Dziękuję Czyli dobrze rozumiem, ze podczas tych trzech cykli z duphastonem szanse na ciążę są marne? dopiero po odstawieniu tabletek mogą być większe?A ok to rozumiem może rzeczywiście coś ruszy za co trzymam kciuki
Ja tez mam dzisiaj termin @, ale ze w środę skończyłam luteinę dopiero po negatywnej becie to pewnie jeszcze ze dwa dni bede musiała poczekaćCześć dziewczyny, miłego dnia! Już weekend, pogoda brzydka, nic, tylko pod kocyk z herbatką i starym i dziecko robić xD
Ja dziś mam termin okresu, narazie nie widać go na horyzoncie. Mam nadzieję, że się nie opóźni jakoś bardzo.
Ja jeszcze przed płodnym a mąż śpi i chrapie XDCześć dziewczyny, miłego dnia! Już weekend, pogoda brzydka, nic, tylko pod kocyk z herbatką i starym i dziecko robić xD
Ja dziś mam termin okresu, narazie nie widać go na horyzoncie. Mam nadzieję, że się nie opóźni jakoś bardzo.
kochana, cykle to nie matma. Myślę, że takie rozbieranie na czynniki pierwsze aż można sobie darować ja miałam wahania proga od 14 do 23, tsh też różnie. Nigdy się nie udało. Po prostu na to wszystko ma wpływ więcej rzeczy niż myślimy, a my przypisujemy temu tylko to co chcemy przypisywaćJa tez mam dzisiaj termin @, ale ze w środę skończyłam luteinę dopiero po negatywnej becie to pewnie jeszcze ze dwa dni bede musiała poczekać
Jakby nie negatywna beta to mój skok tsh z 1,2 na 4,33 i prog ponad 26 przy normie lab 18 - uznałabym ze się udało…
I tak z ciekawości sprawdziłam jakiego miałam proga w zeszłym miesiącu przy tym jak mi beta wyszła 3 a później spadła i był 13 a tez brałam luteinę i powiem Wam że już nic z tego nie rozumiem
U mnie w labo jak robię w sb badanie to e sb wyniki Były z tego co pamietam- dopytaj w laboCześć Dziewczyny! Jestem dziś prawdopodobnie 10 dpo, biorę dziś ostatnie dwie tabletki duphastonu (tak jest zgodnie z zaleceniami), zrobiłam test, negatywny. Lekarz mi mówił natomiast, że po zakończeniu tabletek mam iść na betę i jeśli wyjdzie powyżej 5, brać tabletki dalej. Ale jutro jest sobota i myślę, że nawet jak pójdę na betę, to wyników tego samego dnia nie dostanę, dopiero w poniedziałek. Mam kolejne opakowania dupka i nie wiem, czy brać jeszcze do poniedziałku czy odstawić już od jutra i się nie łudzić, skoro nic nie wyszło na teście sikanym. Wg aplikacji okres planowo powinnam dostać 8 marca, ale wiadomo, musiałabym najpierw odstawić dupka. Miłego dnia wszystkim
No niestety a szkoda bo z matmy zawsze byłam dobra a z ciąży póki co mam niedostatecznykochana, cykle to nie matma. Myślę, że takie rozbieranie na czynniki pierwsze aż można sobie darować ja miałam wahania proga od 14 do 23, tsh też różnie. Nigdy się nie udało. Po prostu na to wszystko ma wpływ więcej rzeczy niż myślimy, a my przypisujemy temu tylko to co chcemy przypisywać
A jakie to laboratorium? Czy jakies sieciowe?U mnie w labo jak robię w sb badanie to e sb wyniki Były z tego co pamietam- dopytaj w labo