reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
U mnie dzisiaj 36dc, bez żadnych widocznych zmian w samopoczuciu i ciele 🤷‍♀️
Chcialam dzisiaj zbadałam proga, ale przyszłym o 12 a przyjmują krew do 11:30....

dawajcie dziewczyny jakieś pozytywne testy albo bety, bo po tej mojej beznadziejnej becie i oszukanym teście potrzebuje się pocieszyć
Mogę Ci wysłać moją, ale raczej nie jest pocieszająca xD czekam na gina i już mam lekkie skurcze więc mam nadzieję, że się do weekendu rozkręci. Ten biochem mi zaburzy wyliczenia w apce 😄

dawajcie dziewczyny jakieś pozytywne testy albo bety, bo po tej mojej beznadziejnej becie i oszukanym teście potrzebuje się pocieszyć
U mnie beta z poniedziałku poniżej, dzisiaj idę na jeszcze jedną a jutro wizyta ...

Załączniki

• Screenshot_2022-03-02-15-50-50-08_2dff0e110cbb5dcf452c3609775e0d0f.jpg
    Screenshot_2022-03-02-15-50-50-08_2dff0e110cbb5dcf452c3609775e0d0f.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 112
Cześć, miłego dnia!
Dopiero co przedwczoraj śnił mi się pozytywny test ciążowy (co nie miało odzwierciedlenia w rzeczywistości), a dziś miałam dwa sny: jeden z serialu Raczo, który wciąż ogląda mój mąż 😂 a drugi o tym, że trzymałam na rękach i tuliłam niemowlę, chłopczyka. Miałam takie przeświadczenie, że to mój synek. Jak nie wierzę w sennik, tak dziś jestem skłonna, bo:
  • Gdy kobiecie śni się, że tuli niemowlę, taki sen może wskazywać, że niedługo zostanie mamą
Mi przed zajściem śniło się parę razy że tulę niemowlaka, niestety nic to nie znaczyło bo skończyło się źle. A w dzień zrobienia pozytywnego testu za to, śniło mi się że umieram i obudziłam się w środku nocy :O też odrazu z rana spr i też miał to być pozytywny znak... Mimo wszystko byłam przerażona resztę dnia...

Ej, dajcie namiary na tą wróż, też chcę posłuchać głupot :D Zwłaszcza że jutro idę do szpitala na podanie tabletek i psychicznie przygotowuję się do kolejnej traumy 🙄😔 Za to będę krok bliżej do ponownych starań...

reklama
Do góry