reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
mi wychodzi niby na 07.11. Do giną umówiłam się za tydzień ale chyba raczej nic nie będzie widać to nie wiem czy sens iść tak wczesnie
Przy becie koło 1000 widać pęcherzyk więc jeśli taka będziesz miała to możesz iść ale nic oprócz pęcherzyka nie zobaczy. W pierwszej ciąży też szłam w takim terminie 🙂

Mi przed zajściem śniło się parę razy że tulę niemowlaka, niestety nic to nie znaczyło bo skończyło się źle. A w dzień zrobienia pozytywnego testu za to, śniło mi się że umieram i obudziłam się w środku nocy :O też odrazu z rana spr i też miał to być pozytywny znak... Mimo wszystko byłam przerażona resztę dnia...

Ej, dajcie namiary na tą wróż, też chcę posłuchać głupot :D Zwłaszcza że jutro idę do szpitala na podanie tabletek i psychicznie przygotowuję się do kolejnej traumy 🙄😔 Za to będę krok bliżej do ponownych starań...
Może akurat pójdzie szybko i w miarę bezboleśnie. U mnie na podobnym etapie tak było. Trzymaj się :(

boli Ciebie tez brzuch ??mnie to tak nachodzi ze boli jak na okres i puszcza i tak w kolo
Hej a Ty robiłaś betkę? Albo powtarzałaś test? Bo widziałam tylko taki cień kreski Twojej, oczywiście życzę Ci, zeby to było to, ale jak widać po moim przykładzie to czasem życie płata figle

Dziewczyny potrzebuje rady ... Od tygodnia biorę duphaspan, jutro mam wizytę i nie wiem czy nie zrobić przy okazji bety również progesteron. Przynajmniej aby zobaczyć na jakim poziomie mam z tabletkami

reklama
Do góry