reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

My właśnie ze starym planowalismy do Barcelony w przyszłym tygodniu na kilka dni, miało być cieplutko, la rambla, tapasy, spacery brzegiem morza i to sławne odpuszczaine,były fajne ceny biletów, wybrany hotel na bookingu ale w tej sytuacji to wolę siedzieć w domu, żeby nie utknąć gdzieś daleko od domu...
Nie, spokojnie, nie utkniesz z tym że loty do polski z BCN były dzis na full obstawione (I pewnie teraz tak będzie) przez ludzi z anulowanych lotów do Kijowa. Jakieś dramaty były na lotnisku dzis. Ja teoretycznie lece do PL 11-16 marca i mam nadzieję że dane mi będzie lecieć i wrocic.

reklama
Do dupy to wszystko. Przestałam brać psychotropy jak zaczęliśmy się starać, czuje, że zaczyna mnie to wszystko znowu przerastać... :( Plemniki okej, owulacja była, odżywiam się zdrowo, biorę te wszystkie wspomagacze i nic. znowu nic... co jest nie tak ze mną.... :( Miałam wyjechać gdzieś w przyszłym tygodniu, żeby trochę się odciąć ale w tej sytuacji to wiadomo, że rezygnuję. Wysyp ciąż w tym - podobno 2 z zaskoczenia w mojej rodzinie i wśród koleżanek, no ja pierdziele............ :(

To jest właśnie najgorsze, jak wszystko jest ok, a dalej nic z tego nie wychodzi... Jak wiesz, że coś jest nie tak, to przynajmniej masz powód, że to się nie udaje, wiesz jak masz dalej działać i co leczyć. Ja się boję, ze jak wszystko się u mnie unormuje to nadal nic z tego nie wyjdzie. Pisałam wcześniej, że czuję, że to nie jest ten cykl i na bank tak będzie.
Nie rezygnuj jednak z fachowej pomocy, ja gdzieś tam zawsze wierzę, że w końcu się uda! I pamiętaj, nie jesteś sama, wiele kobiet ma taki problem, dlatego przesyłam przytulasy i duuuużo wsparcia ❤️❤️❤️ wszystkim nam się uda na pewno!
Dokładnie, to jest w tym wszystkim najgorsze, że niby wszystko ok, a i tak nie wychodzi i nadal nie wiesz czemu... :( Mi za pierwszym razem udało się dość szybko, ale z niepowodzeniem, później wiele miesięcy nic i też nie rozumiałam, że skoro ostatnio w miarę sprawnie poszło to czemu teraz tyle mcy nic... No i się w końcu udało, z tym że kolejne niepowodzenie, za każdym razem wada losowa, która często się zdarza na wczesnym etapie. I znów pytania, skoro się udało, to czemu dwa razy pod rząd nie udało się z tego samego powodu?? Niekończąca się historia... Ale cóż zrobić, zadawanie sobie takich pytań donikąd nie prowadzi, jedynie możemy się tu dzielić swoimi emocjami i tylko to chyba jest nam w stanie pomóc i ulżyć...

Cześć dziewczyny! Ale mi dzisiaj wywaliło temperaturę w górę! Takie wzrosty musi dawać tylko plemniczek w jajeczku 😝🤣
A u Was jak tam? Jak się czujecie? 😁

Załączniki

• bc8a896e-a5fe-4b1a-ab28-ab952428be87.jpg
    bc8a896e-a5fe-4b1a-ab28-ab952428be87.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 67
Siemka :) jakie są zioła sprawdzone na wywołanie krwawienia? Miałam mieć okres wczoraj, nadal się na niego nie zanosi, a chce to już mieć za sobą. Słyszałam, że dong quai by coś zdziałał, a akurat mam go w domu :D

reklama
Do góry