reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Pierwsze zdjęcie jest robione jak co dopiero szła a drugie 3 min później. Nie wiem czy wgl brać ten test pod uwagę bo jak widać na pierwszym zdjęciu poszło takie odbarwienie do góry.
To chyba nie jest bobo test :) ale według mnie troszkę dziwnie wygląda ta kreska, dla mnie do powtórzenia.

reklama
Dziewczyny, podrzuccie jakis pomysl jak powiedziec o tym mezowi jesli jutro rano znow wyjada dwie kreski.

Zawsze mialam na ta okazje milion pomyslow a dzis pustka w glowie😂Zajarana pierwszym testem od razu polecialam i kupilam mini skarpeteczki. Myslalam, zeby wlozyl je do pudelka i dac mu prezent. Ale czy to nie jest zbyt banalne? chcialabym to nagrac z ukrycia ale boje sie, ze zauwazy skitrany telefon😂

Help!

Dziewczyny, podrzuccie jakis pomysl jak powiedziec o tym mezowi jesli jutro rano znow wyjada dwie kreski.

Zawsze mialam na ta okazje milion pomyslow a dzis pustka w glowie😂Zajarana pierwszym testem od razu polecialam i kupilam mini skarpeteczki. Myslalam, zeby wlozyl je do pudelka i dac mu prezent. Ale czy to nie jest zbyt banalne? chcialabym to nagrac z ukrycia ale boje sie, ze zauwazy skitrany telefon😂

Help!
No ale czemu banalne... Fajny pomysł wg mnie, co mu fajerwerki będziesz puszczać? 😜 A jak dobrze skitrasz telefon i go zagadsz to nie zauważy 😀

reklama
Cześć. Jestem w ciąży.

Przepraszam, ale te dyskusje mnie przerastają.

Zawsze mialam na ta okazje milion pomyslow a dzis pustka w glowie[emoji23]Zajarana pierwszym testem od razu polecialam i kupilam mini skarpeteczki. Myslalam, zeby wlozyl je do pudelka i dac mu prezent. Ale czy to nie jest zbyt banalne? chcialabym to nagrac z ukrycia ale boje sie, ze zauwazy skitrany telefon[emoji23]

Help!

Do góry