reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Kiedyś myślałam, że dałabym mężowi w ramach prezentu-niespodzianki malutkie buciki albo body niemowlęce, ale odkąd się staramy mąż jest na bieżąco i chce być informowany kiedy mam dni płodne, kiedy zbadam progesteron, kiedy testujemy. Inna sprawa, że jestem impulsywna i pewnie bym powiedziała od razu po teście, potem razem byśmy czekali na betę i w końcu na usg. Perspektywa trzymania swoich podejrzeń w tajemnicy przed starym do czasu 100% pewności sprawia, że tylko chce mi się śmiać.
Szwagierka rozdawała rodzinie takie buciki po pierwszym pozytywnym teście, więc to jakby już zaklepane i nieco mam traumę (że po pierwszym teście..).
Na pewno nie pokazałabym mężowi jakichkolwiek kresek, bo pewnie rzekłby: "ale to znaczy, że co?" XD
Poszłabym po jakiś szpanerski test wyświetlający "PREGNANT" jak wół, tak byłoby chyba najlepiej...
Inna sprawa, że tak jak mówisz, mój mąż też jest na bieżąco, biorąc pod uwagę, że inseminujemy aktualnie... Także bez niespodzianek....

reklama
Tak :D
156755593_2579147585717395_2994043267551430157_n.png

no dobra, przesadziłam, nie jest mocniejszy :D

U mnie dzisiaj,na bank. I 💩 z malowania bo tak mnie jajniki napieprzają że ledwo chodzę xd.zawsze mnie bolą ale tak jak w tym cyklu to mi się jeszcze nie zdarzyło..aż śmiem to przypisać inozytolowi 🤣🤣 Pik możesz mieć jeszcze dziś wieczorem ;) Ja bym siknęła :p
przeczytałam Twój wpis i mnie zaczął lewy jajnik pobolewać 🤔🤣

A co sądzicie o testach pre-test z apteki? Wyszła mi slabiiutki cień cienia. Pojawił się od razu. Czułość testu 25. Test wykonany teraz.

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsze zdjęcie jest robione jak co dopiero szła a drugie 3 min później. Nie wiem czy wgl brać ten test pod uwagę bo jak widać na pierwszym zdjęciu poszło takie odbarwienie do góry.

Załączniki

• received_370674434584689.jpeg
    received_370674434584689.jpeg
    20,3 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_20220221_170722.jpg
    IMG_20220221_170722.jpg
    370,3 KB · Wyświetleń: 147
Do góry