Dzięki czyli to ból nadbrzusza i zmęczenie to było toGratulacje!!!
reklama
Wrzuciłam na lutowe kreski ale już ci przesyłamA pokażesz jak ten test wyglądał? Jeśli już wrzucałąś to sorry
Załączniki
Madame JS
Fanka BB :)
Boshe, to ja na tych olimpiadach z polskiego - to przez Czarnobyl...A to tez, olimpiady były historyczne
Ceonis
Fanka BB :)
A widzisz, ja zmęczona jestem codziennie to jak będę w ciąży to chyba padne twarzą na ryj a podbrzusze to też mnie boli, bo mieliśmy ze starym inwesywny weekend, po 3 razy dziennie i jeszcze w różnych kombinacjach, to dzisiaj normalnie mam taką "spuchnięta" macicę i waginę, że ledwo chodzęDzięki czyli to ból nadbrzusza i zmęczenie to było to
To oby to był ten cykl ale mnie bolało nadbrzusze powyżej pępkaA widzisz, ja zmęczona jestem codziennie to jak będę w ciąży to chyba padne twarzą na ryj a podbrzusze to też mnie boli, bo mieliśmy ze starym inwesywny weekend, po 3 razy dziennie i jeszcze w różnych kombinacjach, to dzisiaj normalnie mam taką "spuchnięta" macicę i waginę, że ledwo chodzę
L
Ladycarooo
Gość
o kurde, to faktycznie cień super, ze się udałoWrzuciłam na lutowe kreski ale już ci przesyłam
Moonstone
Moderator
c
zeby było ciekawiej to mój facelle przy niecałych 10 był mocniejszyo kurde, to faktycznie cień super, ze się udało
L
Ladycarooo
Gość
Ja miałam na facelle większy cień jak ciąży nie było xDDc
zeby było ciekawiej to mój facelle przy niecałych 10 był mocniejszy
reklama
Moonstone
Moderator
Masz gdzieś w archiwum?Ja miałam na facelle większy cień jak ciąży nie było xDD
Podziel się: