Z
zaz208622
Gość
Nic mnie już nie zdziwi [emoji23]
To mamy ten sam wynik ciekawe w takim razie, że dostaniemy inne lekarstwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy ten sam wynik ciekawe w takim razie, że dostaniemy inne lekarstwo
no dobra, raz mi się zdarzył oszukany cieńNoo wiem ale to się nie liczy
Dowiedziałam się w środę, więc już się oswoiłam z sytuacją, a podchodzę zupełnie inaczej niż rok temu, wtedy totalnie się załamałam, nie umiałam zapanować nad smutkiem i żalem. Teraz podeszłam bardzo ostrożnie z dużym strachem i małą radością, więc tąpnięcie było mniejsze. Zresztą po drugiej wizycie jak powiedział że ciąża młodsza, a miałam monitoring to wiedziałam że znów może być źle... Jestem osobą która uparcie dąży do celu póki go nie osiągnie, więc się otrzepuję i idę na przód, nie mam wyjścia Teraz tylko czeka mnie to co rok temu było dla mnie najgorsze, czyli tabletki na wywoływanie, dla mnie to był dramat Dlatego czekam z wielką nadzieją na samoistnie... Ale ciągle wam kibicowałam i kibicuję dalej, jestem na bieżącoStrasznie mi przykro[emoji24]
Jak się czujesz?
Przykro mi, że musisz przez to znów przechodzić. Tulę Cię wrtualnie <3Dowiedziałam się w środę, więc już się oswoiłam z sytuacją, a podchodzę zupełnie inaczej niż rok temu, wtedy totalnie się załamałam, nie umiałam zapanować nad smutkiem i żalem. Teraz podeszłam bardzo ostrożnie z dużym strachem i małą radością, więc tąpnięcie było mniejsze. Zresztą po drugiej wizycie jak powiedział że ciąża młodsza, a miałam monitoring to wiedziałam że znów może być źle... Jestem osobą która uparcie dąży do celu póki go nie osiągnie, więc się otrzepuję i idę na przód, nie mam wyjścia Teraz tylko czeka mnie to co rok temu było dla mnie najgorsze, czyli tabletki na wywoływanie, dla mnie to był dramat Dlatego czekam z wielką nadzieją na samoistnie... Ale ciągle wam kibicowałam i kibicuję dalej, jestem na bieżąco
Rozumiem! I gdzieś ostatnio czytałam, że ponoć wg nowych statystyk właśnie za szóstym razem najczęściej się udaje...Ale masz prawo do trzech transferów czy do trzech cykli in vitro?
W Polsce jest tak, że w normalnym przypadku można zapłodnić tylko 6 komórek więc powstanie góra 6 zarodków. Wyjątkiem są sytuacje skrajne - jakieś bardziej skomplikowane choroby, poprzednie nieudane in vitro. Ale standardowo można zapłodnić 6 i ani jednego więcej.
Gratulacje!!!Dziewczyny test z Rossmana nie oszukał chyba się udało .... Dzisiaj 25 DC, 10 dpo
A pokażesz jak ten test wyglądał? Jeśli już wrzucałąś to sorryDziewczyny test z Rossmana nie oszukał chyba się udało .... Dzisiaj 25 DC, 10 dpo
Dziewczyny test z Rossmana nie oszukał chyba się udało .... Dzisiaj 25 DC, 10 dpo