reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Mam dodatkowo pai w heterozygocie. Acard 150 cały cykl poza krwawieniem plus heparyna od pozytywnego testu. 3 poronienia na koncie i z bardzo szerokiej diagnostyki to była jedyna rzecz, która mogła się do nich przyczynić
No to Ci się te mutacje bardzo niefortunnie złożyły :(

Te mutacje mają to do siebie, że czasem uda się donosić, a czasem nie. Są kobiety, które rodzą zdrowe dzieci i nie wiedzą o tej mutacji, a później mają kilka poronień i dopiero wtedy się dowiadują o jej istnieniu
No to Ci się te mutacje bardzo niefortunnie złożyły :(

Te mutacje mają to do siebie, że czasem uda się donosić, a czasem nie. Są kobiety, które rodzą zdrowe dzieci i nie wiedzą o tej mutacji, a później mają kilka poronień i dopiero wtedy się dowiadują o jej istnieniu
I to jest loteria czy się donosi czy nie?

Cześć dziewczyny! U mnie wczoraj zaczął się śluz płodny (dziś 11dc), a ja w tym cyklu mam tak wyjebongo jak nigdy 😱 Chyba ten cykl przelecę na luzie, bez spin i będziemy się bzykać nie celując w nic. Jestem tak spokojna jak nigdy, nie wiem skąd to się wzięło... Może te badania męża mnie tak uspokoiły? Nie wiem sama... Wizytę u swojego lekarza dopiero na 1 marca, więc będzie już po owu (20dc), więc nawet nic wcześniej nie podejrzę 😝
U mnie też stoicki spokój ,łoimy od walentynek więc nic z tego nie będzie bo ani dnia przerwy a jutro/pojutrze spodziewam się owulki 🤣 ale nie przejmuję się tym i nie mam pojęcia co na to wpłynęło 😱 może przez ferie,śpię nieregularnie i czasami 11h więc i wykres do kitu i owulaki robię rzadziej bo wisi mi to czy trafię na pik czy nie i czy wg owulacja będzie, coś jest ze mną nie tak? 🙈

reklama
Do góry