reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Czesc :) robiłam test pink czuły strumieniowy wczoraj. Wyszła taka kreska cień cienia. A dzisiaj znów pusto. Wczoraj w 9dpo. Czy jeszcze mogę mieć nadzieję? Temperatura rośnie wczoraj 36.8 dzisiaj 37.02. Mam dużo śluzu, bóle podbrzusza i zmęczenie. Nie wiem czy się łudzić i iść na bete w poniedziałek. Dzisiaj 10dpo
To zdjęcie ma mocno podbity kontrast, nie rób sobie tego ;). Nadzieję oczywiście możesz mieć aż do miesiączki, nie bez powodu lekarze każą robić betę 14dpo a nie 9dpo.
Nadzieję można mieć zawsze.
Tu masz wątek do rozważania na temat kresek:
O, widzę że coś mnie ominęło xD

reklama
Cześć dziewczyny! U mnie wczoraj zaczął się śluz płodny (dziś 11dc), a ja w tym cyklu mam tak wyjebongo jak nigdy 😱 Chyba ten cykl przelecę na luzie, bez spin i będziemy się bzykać nie celując w nic. Jestem tak spokojna jak nigdy, nie wiem skąd to się wzięło... Może te badania męża mnie tak uspokoiły? Nie wiem sama... Wizytę u swojego lekarza dopiero na 1 marca, więc będzie już po owu (20dc), więc nawet nic wcześniej nie podejrzę 😝

Hej. Nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo nigdy nie miałam mięśniaków. Ale - czy lekarz w związku ze swoimi przemyśleniami powiedział Ci cokolwiek więcej?[emoji848] Masz przyjść po miesiączce na ponowne usg? Przedstawił Ci dalszy sposób prowadzenia diagnozy/rozwiązania problemu?
Tak, mam przyjść w 13, 14 dniu cyklu. W między czasie mam kolejne badania do zrobienia, ale to wszystko bardziej w kierunku pcos. Ogólnie lekarz powiedział, żebym sobie nic nie wmawiała, sam nie był pewny co to może być, ale mimo wszystko wyobraźnia działa ☹️

Witam w 1 dc. Jeśli wszystko pójdzie planowo to owulacja wypadnie w mój weekend urodzinowy na wyprawie romantiko wiec wiecie 😏😏😏
Testowanie tez bedzie inne tym razem bo do mniej więcej 11dpo będę w Polsce i nie zamierzam brać testów ze sobą 😇
Sama juz trzymam kciuki za siebie 🤣🤣🤣🤣

Witam w 1 dc. Jeśli wszystko pójdzie planowo to owulacja wypadnie w mój weekend urodzinowy na wyprawie romantiko wiec wiecie 😏😏😏
Testowanie tez bedzie inne tym razem bo do mniej więcej 11dpo będę w Polsce i nie zamierzam brać testów ze sobą 😇
lubię i nie lubię 😝 I co z tego, że nie będziesz brała testów do Polszy jak my tu mamy zapasy i Ci podrzucimy i będziemy kazały sikać na patyki? 😂

Cześć dziewczyny! U mnie wczoraj zaczął się śluz płodny (dziś 11dc), a ja w tym cyklu mam tak wyjebongo jak nigdy 😱 Chyba ten cykl przelecę na luzie, bez spin i będziemy się bzykać nie celując w nic. Jestem tak spokojna jak nigdy, nie wiem skąd to się wzięło... Może te badania męża mnie tak uspokoiły? Nie wiem sama... Wizytę u swojego lekarza dopiero na 1 marca, więc będzie już po owu (20dc), więc nawet nic wcześniej nie podejrzę
Po prostu chcesz urodzić seryjnego mordercę z listopada i stad ten spokój 😂
A tak serio to ja tez troszkę odpuściłam psychiczne w tym cyklu i pierwszy raz w tym cyklu seks był codziennie w płodne, dzisiaj mam 17 dc, było strasznie dużo spiny w pracy - korpo i dodatkowo zaczęłam od sb urlop + czekam na wizytę u psychologa i na laparoskopie i drożność w kolejnym cyklu - może dlatego tak mocno nie myślałam podczas seksu o dziecku 😂
Ale mówię jak staremu się już śnią dzieci i to trojaczki - chłopcy to może coś z tego listopada być 😂
Jedziemy teraz na urlop do znajomych wiec będę mieć inne zajęcia i nie będę myśleć o becie (mam nadzieje 🙈) wracam w nd, nie będę mieć auta a luteinę jak jutro lekarz powie ze mam brać to skończę w środę 2.03 No i może wtedy to już pójdę na betę to będzie 27 dc i 12 dp)
Także nie nakręcam się jakoś o dziwo - jeszcze… 🤣
Test ciążowy mam jeden w domu ale chyba powiem staremu żeby schował 😂
Tobie tez polecam pochowanie i życzę nam żebyśmy rzeczywiście dotrwały na luzie do końca cyklu 😘
A tymczasem idę gotować rosół i kulać kluski 😂🤭

Się synchronizujemy[emoji57]
To kiedy ta owu ma być? Bo ja już oczywiście nie pamiętam [emoji85]
Witam w 1 dc. Jeśli wszystko pójdzie planowo to owulacja wypadnie w mój weekend urodzinowy na wyprawie romantiko wiec wiecie [emoji57][emoji57][emoji57]
Testowanie tez bedzie inne tym razem bo do mniej więcej 11dpo będę w Polsce i nie zamierzam brać testów ze sobą [emoji56]
Sama juz trzymam kciuki za siebie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
W ogóle ginka zmieniła mi dawkowanie aromka i zaczynam już dziś [emoji33]
W poprzednim cyklu było 3-7dc a teraz 2-6

reklama
Trzymam mocno 😘
Wg ojca Sroki najbardziej płodnym się jest w miesiącu swojego urodzenia wiec szanse rosną 🤭😂
No mi w styczniu nie wyszło ale może coś zle robiliśmy 😂

Do góry