reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Nie myślałaś nad zmiana tego inozytolu na taki, który zawiera w odpowiednich proporcjach chiro? Ponoć takie połączenie jest korzystniejsze.

Brałam wcześniej taki i on miał jeszcze kwas foliowy ale potem się okazało, że niemetylowany kwas foliowy i miałam podwyższoną homocysteinę. Potem brałam jakiś drugi, który zniknął z aptek. Przez jakiś czas nie brałam żadnego i ostatnio dorzuciłam tego Swansona do koszyka jak robiłam zakupy. Szczerze mówiąc nie mam pcos ani io i nie wiem czy branie tego coś mi daje 😂. Nie jestem też przywiązana do tego Swansona, pewnie następnym razem wezmę coś innego tylko problem polega na tym, że wiele tych inozytoli ma kwas foliowy albo dodatkowe witaminy a ja takich nie chce, bo przekroczę wtedy dobową dawkę.

reklama
Brałam wcześniej taki i on miał jeszcze kwas foliowy ale potem się okazało, że niemetylowany kwas foliowy i miałam podwyższoną homocysteinę. Potem brałam jakiś drugi, który zniknął z aptek. Przez jakiś czas nie brałam żadnego i ostatnio dorzuciłam tego Swansona do koszyka jak robiłam zakupy. Szczerze mówiąc nie mam pcos ani io i nie wiem czy branie tego coś mi daje 😂. Nie jestem też przywiązana do tego Swansona, pewnie następnym razem wezmę coś innego tylko problem polega na tym, że wiele tych inozytoli ma kwas foliowy albo dodatkowe witaminy a ja takich nie chce, bo przekroczę wtedy dobową dawkę.
To tak jak ja z Inofemem - nie mam pcos ani IO, ale biorę. Po co? Nie wiem.

Brałam wcześniej taki i on miał jeszcze kwas foliowy ale potem się okazało, że niemetylowany kwas foliowy i miałam podwyższoną homocysteinę. Potem brałam jakiś drugi, który zniknął z aptek. Przez jakiś czas nie brałam żadnego i ostatnio dorzuciłam tego Swansona do koszyka jak robiłam zakupy. Szczerze mówiąc nie mam pcos ani io i nie wiem czy branie tego coś mi daje [emoji23]. Nie jestem też przywiązana do tego Swansona, pewnie następnym razem wezmę coś innego tylko problem polega na tym, że wiele tych inozytoli ma kwas foliowy albo dodatkowe witaminy a ja takich nie chce, bo przekroczę wtedy dobową dawkę.

Ten z aliness nie ma kwasu foliowego [emoji16] tez nie mam PCOS, ale inozytole są dobre dla jakości komórki jajowej, wiwc wierze, ze kiedyś będą z tego zajebiste dzieci [emoji23]

Ja tez sie napawam inozytolem ale właśnie tak jak coxa wspomniała o odpowiedniej proporcji 40:1 mio do dchiro, zobaczymy co wychoduje 🤞🤞

Ja mam taki,nie ma tam żadnych dodatkowych substancji :)

Załączniki

• 20220218_085015.jpg
    20220218_085015.jpg
    459,8 KB · Wyświetleń: 52
Jeśli uważasz że to objawy ciąży to zrób test. Jeśli nie wyjdzie pozytywny to nie są objawy ciąży ;). Po tygodniu to raczej jeszcze nie jest prawdopodobne, bo w najlepszym wypadku dopiero co doszło do zagnieżdżenia i nie wzrósł jeszcze poziom bety.
Zrobilam dzis test, niestety jedna kreska. Dziś 30 dzien cyklu a na @ sie nie zanosi, takze pozostaje mi czekac :(

reklama
Do góry